Evet bende o tarihi görünce umudum bittiAynen bende onu dedim 12.06 diyor nasil olurda erkn yatar bencede mümkün degil miletin aklını karıştırıyorlar iste osmaniye 80
Yüzde 86 engelliyim ve engelli maaşı almiyorum bakim parasi aliyorum emekliyim 2 tane üniversitesi tede kiz okuturom hayatin zorluğunu ben den iyi bilemesin arkadaşım
Hem emekli hemde evde bakım maaşı alıyorsunuz ve hayatın zorluğu diyorsunuz. Ben 7 yıl boyunca 2006 dan 2012 ye kadar sadece ve sadece 3 aylık maaşla 3 çocuk okutuyor'dum ondan sonra evde bakım maaşı almaya başladık
Hiçbir iş yapamıyordum yapamıyorum kas hastasıyım...
2017 yılında bayramdan 2 gün önce yani 29 agustosta yatmıştı.şimdi ne değişti.?? dewletin kasasında paramı kalmadı.??
bunlar anlamaz hemserim aciyi birde diyorki ben den iyi bilemesiniz diyor ben acının ne oldugunu arkadasdan iyibilirim o dusmus para pesine bunlar nasil oluyorda hem emekli hem bakim aliyor gelir kitlesini asmiyormu anlamadim bende ilaci alamadim kaymakamlik yardim yapmadi engeli ayligin var diye 480 tl
Aynen bende onu dedim 12.06 diyor nasil olurda erkn yatar bencede mümkün degil miletin aklını karıştırıyorlar iste osmaniye 80