Yorumlara bakıyorum da aşırı bir sinir-devlete öfke vs?Devlet önceden vermek zorunda mı?Söz mü verdi size bayramdan önce vereceğim diye...Kaldı ki bu aylıklar normalde bildiğim 13 ile 25 i arası alınıyor.biz geçen ay 24ünde aldık..niye bize 1 ay önce versin aylığı?Akıl var mantık var
bu güne kadar yalakalık yapmadım dilenciler gibi allah razı olsun bilmemne demedim şimdide lanet okumuyorum bayram öncesi gecikti diye küfredenler allah başımızdan ekmesin bilmemne diyenler
nasıl milletsiniz belkide maaşım kesildi şu an alamayacağım izmirden adres değiştirmedim diye bu arada
Yorumlara bakıyorum da aşırı bir sinir-devlete öfke vs?Devlet önceden vermek zorunda mı?Söz mü verdi size bayramdan önce vereceğim diye...Kaldı ki bu aylıklar normalde bildiğim 13 ile 25 i arası alınıyor.biz geçen ay 24ünde aldık..niye bize 1 ay önce versin aylığı?Akıl var mantık var
Evde bakim ucreti alan arkadaslar sizler 6 ayda bir bakici ucretini alan sosyal hizmetlerden bir evrak alip imzalayip vermiyormusunuz , iste o evragin en altinda o bakici maasinin icerihi hakkinda bir paragraf vardir okumuyormusunuz !
TURKCELL T50 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
Nerde bu devlet bu kadar milletin bayramını zindan etti 1 liraya muhtac insanlar var yazıklar olsun 5 gün önceden yatırsalar batarlar zaten
Haklisin kardeş kendi ceplerini doldurmaktan baskalarina firsat gelmiyor ama tepetakla olacaklar insallah
Böyle olduğunuz sürece bir şey olmaz işte koyun gibi güdülün
sen güdülme dostum o zaman....ben yardımların artması sosyal hakların vb artması için mücadelemi veririm O AYRI BİR OLAY... ama neymiş bakım yardımı normalde ayın 13-31 arası veriliyor neden 3.de verilmiyor diye devlete isyan...Erken vermek Zorunda mı Dostum?Bayramsa bayram ne olmuş?Bayramda hastanın bilmediğimiz bir ihtiyacı mı oluyor?Hasta aynı hasta günler aynı günler....