Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acıklama gelmesine gerek yok ödemeleri bayrama gelenler 3 haziranda ödenecek denildi,maaşların bilgiside erken güncellendi,inşallah hepsi yarın yatar.eşek değiller okadar insanı parasız bayramda süründürmezler heralde ))
Ben hiç sanmıyorum Bayram öncesi yatacagini ama bir bayram yatmıştı yakın zamanlarda bir iki bayram önce umarım yatar herkes rahat bayram geçirir. Şimdiden tüm forum uyelerinin mübarek ramazan bayramını kutlarım sağlıklı huzurlu bir bayram gecirirsiniz inşallah
Ben anlamadım ödeme başlangıç 01.06 ve bitiş 30.06 yazmasına rağmen. Her ay 13 ünde aldığımız maaş bu defa son ödemenin alındığı 02.06 yazmış ama yatırılmadı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
T.c devleti battı sanırım.bakım maaşını 1 hafta erken yatırsa devlet için ne değişicek.? bayram.da insanlar eli boş kalmasa mutlu olsa ne olur. 2017 agustos bayramdan 2 gün önce yatmıştı vs. Zaten bakan çıkıp öyle bir açıklama yapma zahmetin.de bulunmadı.Çok yazık..
bu güne kadar yalakalık yapmadım dilenciler gibi allah razı olsun bilmemne demedim şimdide lanet okumuyorum bayram öncesi gecikti diye küfredenler allah başımızdan ekmesin bilmemne diyenler
nasıl milletsiniz belkide maaşım kesildi şu an alamayacağım izmirden adres değiştirmedim diye bu arada