Geçen ay bugünlerde kayıt vardı diye hatırlıyorum şimdi olmayınca tedirgin oluyor insan yoksulluğun gözü kör olsun
Geçen ay bugünlerde kayıt vardı diye hatırlıyorum şimdi olmayınca tedirgin oluyor insan yoksulluğun gözü kör olsun
haklısınız ama içiniz rahat olsun rabbim birinizi bin etsin sofranıza halil ibrahim bereketi versin darda olduğunuzda Hızır (as)tez yetişsin..sağlıklı mutlu günler dilerim hiç karamsar düşünmeyin pozitif olunuz biliyorum kader iyi insanlara zorluklar çıkartır ki sınavını nasıl geçirecek diye saygılar..Geçen ay bugünlerde kayıt vardı diye hatırlıyorum şimdi olmayınca tedirgin oluyor insan yoksulluğun gözü kör olsun
ADANA GÜNCEL DEĞİL ŞU AN 12:40Geçen ay bugünlerde kayıt vardı diye hatırlıyorum şimdi olmayınca tedirgin oluyor insan yoksulluğun gözü kör olsun
Tşk ederim bilgi için sağolun
ALLAH ,razı olsun... bileğiniz bükülmesin sırtınız yere gelmesin ınşallah ?haklısınız ama içiniz rahat olsun rabbim birinizi bin etsin sofranıza halil ibrahim bereketi versin darda olduğunuzda Hızır (as)tez yetişsin..sağlıklı mutlu günler dilerim hiç karamsar düşünmeyin pozitif olunuz biliyorum kader iyi insanlara zorluklar çıkartır ki sınavını nasıl geçirecek diye saygılar..
Amin ALLAH sizden de razı olsun İnşallah cümlemizin..ALLAH ,razı olsun... bileğiniz bükülmesin sırtınız yere gelmesin ınşallah ?
Muratpaşa' dayım belki ilçelere göre farklı olabilir düzelir inşallah bugün yarın bekleyin hala aynıysa arayıp bilgi alınBende durum aynı neden olabilir
Çok tşkler bende muratpaşa dayım muratpaşa sosyal hiz aradım ama net bir bilgi vermedi sizce başka nereye sorabilirimBen
Muratpaşa' dayım belki ilçelere göre farklı olabilir düzelir inşallah bugün yarın bekleyin hala aynıysa arayıp bilgi alın
İL | HESABA YATTIĞI TARİH | |
---|---|---|
1 | - - TEMMUZ | |
2 | - - TEMMUZ | |
3 | - - TEMMUZ | |
4 | - - TEMMUZ | |
5 | - - TEMMUZ |
GÜNCEL İLLER | GÜNCELLEME TARİHİ |
---|---|
HATAY | 02 TEMMUZ |
SAMSUN | 05 TEMMUZ |
ADANA | 05 TEMMUZ |
İZMİR | 10 TEMMUZ |
AKSARAY | 10 TEMMUZ |
ANTALYA | 12 TEMMUZ |
AFYON | 12 TEMMUZ |
ZONGULDAK | 13 TEMMUZ |
KOCAELİ | 13 TEMMUZ |
DİYARBAKIR | 13 TEMMUZ |
İSTANBUL | 13 TEMMUZ |
NİĞDE | 13 TEMMUZ |
MANİSA | 13 TEMMUZ |
AYDIN | 14 TEMMUZ |
KARABÜK | 15 TEMMUZ |
KAYSERİ | 15 TEMMUZ |
ÇANAKKALE | TEMMUZ |
Bizimle ilgilenen kurum orası ama isterseniz il sosyal hizmetleri aramayı deneyinÇok tşkler bende muratpaşa dayım muratpaşa sosyal hiz aradım ama net bir bilgi vermedi sizce başka nereye sorabilirim
12 07 2021 olarakAfyon güncellenmiş