1000 TL borç bulamadım çok zor duruma düştük ama yapacak bişey yok hükümetten önce maaş mı vardı Allah devlete zeval vermesin ölene kadar Erdoğan
ben desem ustume gelen laf eden cok oluyor,ne guzel sana bısı demıyorlar
1000 TL borç bulamadım çok zor duruma düştük ama yapacak bişey yok hükümetten önce maaş mı vardı Allah devlete zeval vermesin ölene kadar Erdoğan
çünkü sıkıldık artık bu tarz yazanlardan boşuna konuşmaya gerek duymuyoruz onun için o şükretmeye devam etsin halinden memnun demek ki o onun sorunu bizim değilben desem ustume gelen laf eden cok oluyor,ne guzel sana bısı demıyorlar
Yeterince millet bir birine girdi zaten trollerle de uğraşmayalım diyorlar çünküben desem ustume gelen laf eden cok oluyor,ne guzel sana bısı demıyorlar
bahar hanım tarihi ankara biliyor bundan emin ola bilirsinIstanbul maltepe sosyal hizmetlerin numarasi surekli meskul baganamiyorum
Yahu yazmisinda tarihi bilseler neden soylemisnler niye oyalasinlar elerine ne gececek madalyami takacaklar boyunlarina sadece mantikli olmak istedim demeki kendilerinede tam bir tarih verilmemis dir
Bir kaç gün öncede aynı bu tarz paylaşım yaptı yatırılmaya başlamıştır diyerek bu konuşmasından sonra sadece 2 ile yattı işlerini doğru düzgün yapmıyorlar bu kadar basit ödemelerin tarihi belli bunu neden söylemiyor bu ülkenin bakanı değil mi ?
Bu gün ankara sosyal hizmetleri aradim sorun sistemsel onu cözmeye calisiliyor dediler ara ara hesabinizi kontrol edin diyorlar tahminim 20 sini bulacakAnkara İn yattığı6falan yok dün etimesgut sosyal hizmetlere gittim adamlar tarih bile vermedi ara ara hesaplarınızı kontrol edin dedi
Evet zaman zaman okuyorum, defalarca konumuzun dışına çıkmayalım, siyasete girmeyelim dedimsede önüne geçemedim, sildiğim yazılar, yazılanlar kadar vardır. Sayfanın sahibi Halil Yılmaz kendisine şikayet edin olumsuz gördüğünüz yazıları.Admin sayfadaki tuhaf tartışmaları okumuyor mu ? 20 sayfa boş boş muhabbet ve tartışma..
Yatmaya başladılar 3 il yatmışValla benim hiç umudum yokk
Merhaba bu bilgiye hangi siteden ulaştınız acaba? Biz de takip edelim.Yatmaya başladılar 3 il yatmış Ekli dosyayı görüntüle 9670