Septik bey Osmaniye yatmamış şimdi sordum sosyal hizmetlereBenim yöneticisi olduğum face grubunda, biri göndermiş bende yayınlamıştım arkadaşta ordan almış galiba.
Septik bey Osmaniye yatmamış şimdi sordum sosyal hizmetlereBenim yöneticisi olduğum face grubunda, biri göndermiş bende yayınlamıştım arkadaşta ordan almış galiba.
Batman'da yatmamış şimdi aradım sordum Sivas'a soramadım telefon hep meşgul yattı diyen arkadaşlar lütfen yalan haber yapmayalımDoğrudur, benim anlayamadığım kısım, neden yatmadığı halde yattı ben çektim falan gibi gereksiz bilgiler yayınlanıyor.
Fhmcinar sabah batman yatmıştır dedi sayfa 24 de bakınBatman'da yatmamış şimdi aradım sordum Sivas'a soramadım telefon hep meşgul yattı diyen arkadaşlar lütfen yalan haber yapmayalım
mehmet 45 dedi yazıyo okumadınmı sorsana onaBatman yattı arkadaşlar sabah söyledim 3340tl inanmayan varsa birimi arasın
aradım diyo yatmamış diyomehmet 45 dedi yazıyo okumadınmı sorsana ona
Osmaniye yatmış diğer gurup paylaşmış ekran görüntüsü aldım size atımSeptik bey Osmaniye yatmamış şimdi sordum sosyal hizmetlere
Ben yerine sordum kardeş burda yalan çokFhmcinar sabah batman yatmıştır dedi sayfa 24 de bakın
evet dogru kardeşim topragımBen yerine sordum kardeş burda yalan çok