kardeşlerim ben öncedende yazdım sosyal yardımı ilk çare olarak görmeyin son çare olarak görün yoksa buna benzer durumlara düşmeniz kaçınılmaz.sosyal yardıma başvurmak yerine gerekirse dilenin kendinizi kurtarın .çünkü sosyal yardımların ağır koşulları elinizi kolunuzu bağlar.belli bir süre sonra gerçekten çalışamaz ve pasif duruma düşersiniz.sostal yardıma bağımlı duruma düşersiniz ..sonuçta ne kadar alsanızda yine maddi sıkıntı çekersiniz ayda 1000 tl alsanızda milllet dedikodunuzu yapar yan gelip yatıyor devletten para alıyor diye ..bakım net asgari ücret kadar olan bakım ücreti eridi neredeyse asgari ücretin yarısı oldu ...bu günlerde iyi günleriniz unutmayın çünkü kim iktidar olursa olsun reform yaptık yapacağız diyorlar ama gelen gün giden günü aratıyor.sonuç olarak devletin öz evlatları çalışanlardır emeklilerdir memurlardır onlara promosyon var tazminat var türlü türlü ikramiyeleri hazır bankalarda milyonlarca lira kredileri hazır.devletin uvey evlatlarıda sosyal yardım alanlar ve engellilerdir maaşlarının ne zaman yatacağı bile bellli olmayan ptt den bile 1000 tl kredi çekeyen sosyal yardım alanlardan başkası var mı ki...netice itibariyle herkese kepçe ile sosyal yardım alanlara eli titreyerek kaşıkla veriliyor