2022 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar engelli hastamı hastaneye götürürken tesadüfen yolda ellerinde zarf ile gezen bayanları gördüm. Sorduğumda engelli ziyareti yaptıklarını söylediler. Bende benimde engelli hastam var dedim. Listeye baktılar ismimiz çıktı. Mektup bıraktılar. 2 ay içinde evde ziyaret yapacaklarını söylediler. Yer İstanbul Ümraniye. Bilginize.

Arkadaşlar engelli hastamı hastaneye götürürken tesadüfen yolda ellerinde zarf ile gezen bayanları gördüm. Sorduğumda engelli ziyareti yaptıklarını söylediler. Bende benimde engelli hastam var dedim. Listeye baktılar ismimiz çıktı. Mektup bıraktılar. 2 ay içinde evde ziyaret yapacaklarını söylediler. Yer İstanbul Ümraniye. Bilginize.
Durumda değişme varmi

Banada biraz önce ulusal hane ziyaretine geldiler mektup falan bırakmadılar imza attım gittiler

Banada biraz önce ulusal hane ziyaretine geldiler mektup falan bırakmadılar imza attım gitt

Bursa güncel.kendi kendinizi gaza getirmeyin.sıkıntı olmaz bendede aynı yazıyordu güncellendi işte

İstanbul da ikamet eden arkadaşlar ben bir WhatsApp grubu kurdum. İstanbul da ikamet eden arkadaşların birbirleri ile daha hızlı iletişim kurabileceğine inanıyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar ekleyebilirler. Teşekkür ederim. 0544 686 55 87

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri