2022 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar e devlete girince PTT kurum ödemelerini sorgulamak için açtığımda bu çıkıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221108_154331_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221108_154331_com.android.chrome.jpg
    274 KB · Görüntüleme: 187
sonunda geldiler eve içeri bile girmediler.nakil işlemınden sonra tekrardan ziraat bankası hesap numarası iştemışler normal mı sızce?zaten vardı ama o başka şehre ait demışler ne saçma.birde rapor aslı gıbısını tekrar istemışler bakalım hepsını tamamlayıp yarın vericen bu ayın 15.ne maaş yatarmı bılmem :( e devlette güncel değil halen

ARKADAŞLAR BU NAKİL İŞLEMLERİNDE TEKRARDAN HESAP AÇTIRIYORLARMIŞ.AÇTIRIP HALLETTIKTEN SONRA MAAŞ YATIYORMU HEMEN BILGINIZ VARMI
Yeniden hesap açtırıp önceki karta yeni hesabı bağlayabilir siniz , ben Haziran'da şehir değişikliği yaptım 3 ay sürüyor yeniden maaş almak eski sosyal hizmetlerden evrak gelmesi 1 ay sürüyor konunun takipçisi olursanız 2 aya almaya başlarsınız bu arada benim Haziran ayininda yarısı kesinti yapıldı

e devlete girdiğimde böyle bir yazı çıkıyor karşıma geçen ay maaş aldım Kayıt Getirilemedi! Sorgulanan TC Kimlik Numarasına ait Başvuru Bulunamamıştır!

Yeniden hesap açtırıp önceki karta yeni hesabı bağlayabilir siniz , ben Haziran'da şehir değişikliği yaptım 3 ay sürüyor yeniden maaş almak eski sosyal hizmetlerden evrak gelmesi 1 ay sürüyor konunun takipçisi olursanız 2 aya almaya başlarsınız bu arada benim Haziran ayininda yarısı kesinti yapıldı
çok teşekkür ederim.bizimde 2 ayımız olucak evraklar gelmesi 1ay sürdü.eve gelmelerıde 10 gün surdu şimdi hgesap açıp tekrar bıldırdık bakalım nezaman almaya başlıcaz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri