2022 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu millet zaten diken ustunde hale diyorsunki 2 Hasta varsa tek veriliyor Ben bu maaşi iki hastamla 13 senedir aliyorum hic bir sorun yaşamadim Taki bu Aya kadar ve bu ayki sorunda sistemden deniliyo yapmayin Boyle zaten millet ekmegi alsa peyniri alamiyacak duruma gelmis... allahin izniyle herkez alacak maasi cunku Kesmeleri için sebeb yokkkkk.........

Yahu millet zaten diken ustunde hale diyorsunki 2 Hasta varsa tek veriliyor Ben bu maaşi iki hastamla 13 senedir aliyorum hic bir sorun yaşamadim Taki bu Aya kadar ve bu ayki sorunda sistemden deniliyo yapmayin Boyle zaten millet ekmegi alsa peyniri alamiyacak duruma gelmis... allahin izniyle herkez alacak maasi cunku Kesmeleri için sebeb yokkkkk.........
Aynen bende aynı düşüncedeyim bu sene yeni bir sistem deneniyor diye tahmin ediyorum. "Kayıt Bulunamadı" yazıyordu güncelleme yaparken şimdi bir önceki ayın bilgilerini görmüş olduk. 2 engellim var tek görünüyor diyenleri anlıyorum telaş içinde ancak sosyal hizmetleri arayanlara da hep aynı cevaplar "sorun yok" denilmiş. Maaşların yatmasını beklemekte fayda var.

Yani yeni sistem erkenmi yatıracakmı parayı anlamadım ben yeni sistemmi arkadaşlar bilgisi olan varsa Bekliyorum cvp

2 engellinin maaşı da yattı sistemde biri görünmüyordu sistemde engellisi görünmeyen arkadaşlar sıkıntı yok ben şimdi çektim

Yanlış bilgi.
1 Bakıcı 2 engelliye bakabilir ve ayrı ayrı bakım maaşı alabilir. Bakım maaşı alırken gelire bakılır evet ancak engelliye ödenen maaş gelire eklenemez.
Ağır engelli yada tam bağımlı raporu olması gerekiyor iki hastanın da.
Eğer ki koşulları yerine getirdiğinizi düşünüyorsanız tekrar başvuru yapın.
iki defa baş vuru yaptık bakım parasını hane gelirine eklemişler sanırım bana öyle söylendi o zaman gidip yasal yollardan haklarını arasınlar
ortada bir haksızlık var ama bir devlet kurumu kafasına göre işlem yapamaz kime ne yapıyorsa tüm hastalara aynı davranmak sorunda babasının hayrına vermiyorlar o parayı iki engelli çcocukla o parayı verenler yaşasın bakalım yaşaya bilecekler mi
iki defa baş vuru yaptık bakım parasını hane gelirine eklemişler sanırım bana öyle söylendi o zaman gidip yasal yollardan haklarını arasınlar

ortada bir haksızlık var ama bir devlet kurumu kafasına göre işlem yapamaz kime ne yapıyorsa tüm hastalara aynı davranmak sorunda babasının hayrına vermiyorlar o parayı iki engelli çcocukla o parayı verenler yaşasın bakalım yaşaya bilecekler mi
adanalı sen olayı yanlış anladın her alde

adanalı sen olayı yanlış anladın her alde
Otada sorun yok yanlis anlamada yok herkez ne aliyosa 1 veya 2 yine alacaklar hic bir sorun yok yani

Bütün iller düzeldi Ordu hala geçen ayın parasını gösteriyor. Bu sitede Ordulu hiç mi yok sorup soruşturan?

Aksarayli kimse yokmu ya her ay ayni sorunu yaşıyoruz ayin 10u olarak güncelleniyor ama asla 10unda yatmıyor kimse sosyal hizmetleri aramıyor mu ya

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri