DiyarbakırHangi şehirdesiniz
DiyarbakırHangi şehirdesiniz
Evet birisi gözükmüyor haala aynıHayır yok aynı tek kişi gözükuyo
Aradim yine sistemsel dediler
Suandada aynimi sizde acabasistemsel dediler aradigimda
İstanbul'da da aynı sorun
2 engellim var birisi gözüküyor 2354 olarak güncellenmiş diğer hastam gözükmüyor tek kişi gözüküyor bu nasıl sistem di arkadaş insanı merak içinde bırakıyorİstanbul'da da aynı sorun var
Tokatlı olan kimArkadaş neredeyse herkesden 15 gün önce para alıyorsunuz Tokat ili olarak.. boş muhabbet yapmayın hem erken alıyorsunuz hem mútellâ yapıyorsunuz... biraz empati
Bildiğim kadarıyla hane içinde iki hasta varsa birine tek bakıcı parası veriliyor mesela sen birine bakıyorsan diğer çocuk için soy adı farklı birinin baş vurması gerekiyor ben böyle yengesi olur veya dışarıdan bir tanıdık olur gün içinde bakıyor akşam kendi evine gidiyor bu tarz hatırlıyorum bir kişi aynı hastaya baktığı zaman bakıcı parası alamıyor sadece birine alıyor onu tam araştırınEvet birisi gözükmüyor haala aynı
2 engellim var birisi gözüküyor 2354 olarak güncellenmiş diğer hastam gözükmüyor tek kişi gözüküyor bu nasıl sistem di arkadaş insanı merak içinde bırakıyor
Yanlış biliyorsunuz iki hasataya bir kişi bakabiliyor ikisine de evde bakım veriyorlarBildiğim kadarıyla hane içinde iki hasta varsa birine tek bakıcı parası veriliyor mesela sen birine bakıyorsan diğer çocuk için soy adı farklı birinin baş vurması gerekiyor ben böyle yengesi olur veya dışarıdan bir tanıdık olur gün içinde bakıyor akşam kendi evine gidiyor bu tarz hatırlıyorum bir kişi aynı hastaya baktığı zaman bakıcı parası alamıyor sadece birine alıyor onu tam araştırın
hayır abi bizde de var vermediler iki hasta var biri yüzde 70 diğeri yüzde 90 annem birine bakıyor diğeri için istedi bu şekilde cevap vermişler yanı 20 yıldır birine vermiyorlarYanlış biliyorsunuz iki hasataya bir kişi bakabiliyor ikisine de evde bakım veriyorlar
Yüzde yetmiş in raporunda ağır engelli ibaresi olmadığı için vermişlerdir ben iki oglumada 10 senedir alıyorum ikiside yüzde 109 ağır engelli raporları varhayır abi bizde de var vermediler iki hasta var biri yüzde 70 diğeri yüzde 90 annem birine bakıyor diğeri için istedi bu şekilde cevap vermişler yanı 20 yıldır birine vermiyorlar
Agır engelli yazıyor hane geliri çok diye vermemişler evde şuan ssk li bir geliri olan yok 3 kişi yaşıyorlar anne ve iki çocuk eşinden ayrıYüzde yetmiş in raporunda ağır engelli ibaresi olmadığı için vermişlerdir ben iki oglumada 10 senedir alıyorum ikiside yüzde 109 ağır engelli raporları var
Haklısınız aynı durum muhakkak mevcutturAgır engelli yazıyor hane geliri çok diye vermemişler evde şuan ssk li bir geliri olan yok 3 kişi yaşıyorlar anne ve iki çocuk eşinden ayrı
Haklısınız aynı durum muhakkak mevcuttur
Sizin guncelmi şu anAgır engelli yazıyor hane geliri çok diye vermemişler evde şuan ssk li bir geliri olan yok 3 kişi yaşıyorlar anne ve iki çocuk eşinden ayrı
Siz kurumu aradinizmi durumla ilgili size ne soylendiEvet birisi gözükmüyor haala aynı
2 engellim var birisi gözüküyor 2354 olarak güncellenmiş diğer hastam gözükmüyor tek kişi gözüküyor bu nasıl sistem di arkadaş insanı merak içinde bırakıyor
Benimde 2 engellim var şu anda da baktım sadece 1 kişi görünüyor..kurumu aradım maaş günü nü bekleyin yatmazsa kuruma gelirsiniz dedilerSiz kurumu aradinizmi durumla ilgili size ne soylendi
Hangi şehirdesinizBenimde 2 engellim var şu anda da baktım sadece 1 kişi görünüyor..kurumu aradım maaş günü nü bekleyin yatmazsa kuruma gelirsiniz dediler
AdanaHangi şehirdesiniz
Bizde istanbuldayiz aynı durum bizdede var
6 senedir alıyorum biri abim biri ablam ve alıyordum edevlettede gözukuyodu bu ay sistemsel mis arayip sordum hicbir sorun yok dedilerBildiğim kadarıyla hane içinde iki hasta varsa birine tek bakıcı parası veriliyor mesela sen birine bakıyorsan diğer çocuk için soy adı farklı birinin baş vurması gerekiyor ben böyle yengesi olur veya dışarıdan bir tanıdık olur gün içinde bakıyor akşam kendi evine gidiyor bu tarz hatırlıyorum bir kişi aynı hastaya baktığı zaman bakıcı parası alamıyor sadece birine alıyor onu tam araştırın
Bendede ayni sorun var 2 ama 1 gozukuyo6 senedir alıyorum biri abim biri ablam ve alıyordum edevlettede gözukuyodu bu ay sistemsel mis arayip sordum hicbir sorun yok dediler
İnşaAllah olmaz bizde ayın 13 ünü beklicezBendede ayni sorun var 2 ama 1 gozukuyo
Ayin 15 ni bekliyecegiz çūnku adana her ayin 15de yatiyo bi sorun olmasa
Yanlış bilgi.Bildiğim kadarıyla hane içinde iki hasta varsa birine tek bakıcı parası veriliyor mesela sen birine bakıyorsan diğer çocuk için soy adı farklı birinin baş vurması gerekiyor ben böyle yengesi olur veya dışarıdan bir tanıdık olur gün içinde bakıyor akşam kendi evine gidiyor bu tarz hatırlıyorum bir kişi aynı hastaya baktığı zaman bakıcı parası alamıyor sadece birine alıyor onu tam araştırın