Benim de aynı gaziantep sorun yok muhtemelenBenim de öyle görünüyor Afyonkarahisar neden acaba ögrenebilirmiyim lütfen rica ediyorum bilen var mı acaba arkadaşlar
evet düzeldiArkadaşlar bu 1797 lira Ocak ayı gorunenlerinki sistemde hata arayıp öğrendim duzeltiyorlar bende de olmuştu şimdi dün duzelttiler
Varmı sizde bir değişiklikNiğdede 13 olarak güncellenmiş fakat bir evde bakim ücreti gözüküyo halenn
Bir cevap veren olursa seviniriz
Ekli dosyayı görüntüle 9487Ekli dosyayı görüntüle 9487
Pazartesi belki düzelirDurum aynı sadece ablamin evde bakim ucreti gözukuyo sosyal hizmetleri aradim teknik bir ariza dediler sizin gibi ariyan cok kisi var dediler gununde yatar merak etmeyin dediler
Durum ayni
BakabildinizmiDurumda bir değişiklik varmi
Bugün bakabildinizmiAynı değişen birşey yok bekliyoruz çoğu kişide böyle sanırım
Durum ayniVarmı sizde bir değişiklik
Bu ek ödeme yani taşınma döneminde alamadığınız maaşın toplamını alacaksınız. Buna +(artı) olarak normal maaş ödemesi alacaksınız. Ama güncelleme ve ardından hesaba yatmasını beklemeniz gerekiyor.Ekli dosyayı görüntüle 9492
Ben adana da oturuyorum şehir değişikliği yaptım maaş bağlandı ama böyle gözüküyor halen maaşlarda güncellendi neden halen böyle acaba
Teşekkürler ama adana güncellendi bende halen böyle değişen bişi yokBu ek ödeme yani taşınma döneminde alamadığınız maaşın toplamını alacaksınız. Buna +(artı) olarak normal maaş ödemesi alacaksınız. Ama güncelleme ve ardından hesaba yatmasını beklemeniz gerekiyor.
İstanbul'da bizdede aynı durum var iki oğlundan biri gözüküyor ilk gün diger gün ötekisi gözüküyorBizde durum hala ayni bu şekilde iki tane alipta bir evde bakim gözüken varmi acaba
Sorun devam ediyormu sizdedeİstanbul Hala ayni bende iki kardeşime bakım maaşı alıyorum böyle yazıyor sanırım yeni yeni güncelleniyor kuruma sormak lazım mı acaba
Varmı sizde bir değişiklik
Durum aynımı yineBizde durum hala ayni bu şekilde iki tane alipta bir evde bakim gözüken varmi acaba
Evet aynıDurum aynımı yine
Merhaba arkadaşlar, benim engelli ikiz kızlarım var. Düzenli olarak evde bakım maaşlarını alıyordum. Bugün e devletten kontrol ettiğimde sadece bir kızımın ödeneğinin gördüm. Bu durumda ne yapmam gerekiyor bana bilgi verir misiniz teşekkür
Bizdede durum aynı düzenli alıyoruz birde sürekli raporlari iki kardesiminde 50 yasini gecginler sosyal hizmetler sorun yoktur diyo fakat kesin bir cevap vermiyo alacaksiniz burada gozukuyo diye ayligin yatmasini bekleyin dedilerMerhaba arkadaşlar, benim engelli ikiz kızlarım var. Düzenli olarak evde bakım maaşlarını alıyordum. Bugün e devletten kontrol ettiğimde sadece bir kızımın ödeneğinin gördüm. Bu durumda ne yapmam gerekiyor bana bilgi verir misiniz teşekkür ederim.