Aynen rapor çıkarttığınız tarihe kadar olan süreyi yatırdılar 9. Ayda normal almaya başlarsınızHayırlı akşamlar arkadaşlar temmuzda evde bakım kesilmişti rapor yenilemesi nedeni ile yukarıda paylaşımda bahsetmiştim temmuzda yeniden müraacat ettim şimdi 2 bin tl evde bakım ödemesi yattı bugün eve geldiler sonuç olumlu olduğu içinmi yattı yoksa rapor çıkarttığımız tarihe kadar olan süreyimi yatırdılar acaba
kardeşim o senin fikrin düşüncen niye küfredelim bize saygı duymak düşerArkadaşlar aramızda 1 TL ihtiyacı olanda var ikinci araba almak istiyende var ikinci evi almak istiyenlerde var bazi arkadaşların ihtiyacı var bazıları parayı çok seviyor mesele bu
Ben şahsen anasına babasına bakanın bu parayı almasına karşıyım boşuna dememişler bir ana 9 çocuğuna bakar 9 çocuk 1anaya bakamaz
Bana küfür etmek isteyen alın size TL numaram 05300381739
Aile desteğe zam yokArkadaşkar aile destek kaçlira zam geldii
Her şeye var zam maaşlara yokNeden yok arkadaşlar bir tüp 430 tl oldu
AminEvet hanim efendi maaşlara zam yok allah yardimcimiz
Merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak cvplarsanız sevinirim arkadaşlar benim 18 yaşından küçük 2 tane otizmli meleğim var ben onlara ilk defa bez raporu çıkarıcam nerden başlamam gerek hangi poliklinik falan rapor verirken doktor hangi belgeleri ister yazarmısınız
Evde bakım bölümüne baş vuruyorsunuz üroloji doktoru rapor veriyorMerhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak cvplarsanız sevinirim arkadaşlar benim 18 yaşından küçük 2 tane otizmli meleğim var ben onlara ilk defa bez raporu çıkarıcam nerden başlamam gerek hangi poliklinik falan rapor verirken doktor hangi belgeleri ister yazarmısınız
Evde bakım bölümüne müracaat ediysunuz üroloji doktoru rapor veriyorMerhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak cvplarsanız sevinirim arkadaşlar benim 18 yaşından küçük 2 tane otizmli meleğim var ben onlara ilk defa bez raporu çıkarıcam nerden başlamam gerek hangi poliklinik falan rapor verirken doktor hangi belgeleri ister yazarmısınız
Hastanede varmı evde bakım bölümü üroloji ben normal üroloji polikliniğine aldım randevuyuEvde bakım bölümüne baş vuruyorsunuz üroloji doktoru rapor veriyor
Evde bakım bölümüne müracaat ediysunuz üroloji doktoru rapor veriyor