Evde bakım maaşında kişi başına düşen gelir ne kadar şuanEvet hala güncel değil bizdede aynı
Evde bakım maaşında kişi başına düşen gelir ne kadar şuanEvet hala güncel değil bizdede aynı
Siz çalışıyormusunuzBu gün bizede geldiler benim ve çalışan oğlumun geriye dönük bodrosunu istedier cumaya kadar süre verdiler bakalım ne olacak
Niğde güncel degilGuncelenen iller varmı
Evet çalışıyom oğlumda çalışıyor aylık gelir 20 bini geçiyor 4 kişiyiz ev babamın üzerine birde araba varSiz çalışıyormusunuz
Bizede geldiler çalışan yok oyüzdenmi istemediler babamdan maaşları var annemlerin
Niğde güncel degil
Evde bakım maaşı, için kişi başına düşen gelir ne kadar şuanEvet çalışıyom oğlumda çalışıyor aylık gelir 20 bini geçiyor 4 kişiyiz ev babamın üzerine birde araba var
5670Evde bakım maaşı, için kişi başına düşen gelir ne kadar şuan
EDevlette durum yazıyor ordan bakınHala kayıt getirilmedi mayıs sonunda evde bakım parası 30 Nisan en son alınan ödeme tahirihi yazıyordu 2 Haziran da kayıt getirilmedi bulanamadı evde bakım parası çocuğum alıyorum şimdi neden kayıt yok diyor ne zaman görülür geçen ay 12 sinde 4336 yattı e devlette kayıt bulanamadı bir aksilik var ben anlamadım
Benim edevlette kayıt bulunamadı evde bakım ödemleri yattıkdan 1 hafta sonra çıkay önceden yatmadan 1 hafta önce çıkıyordu yıl girdikten sonra yatmadan önce çıkmıyor sanki bakım maaşı almıyorum gibi geçen ay aldım 4336 TL yoğunluk var e-devlet tee devlet çöktü girilmiyor sistemde arıza bediniyle daha sonra tekrar deneyin e devlet sistenine girilmiyor
Engelli evde bakım ödemeleri mayıs sonunda 30 Nisan kayıt görünüyordu fakat Haziran ayından beri engelli evde bakım ödeme kayıt bulunamadı evde bakım aylı geçen aldım önceden yatmadan 1 hafta görünüyordu yıl girdi gireli beri daha yatmadan önce görünmüyor yattıkdan 1 hafta edevlette çıkay yoğunluk var harhalde
Benim edevlette kayıt bulunamadı evde bakım ödemleri yattıkdan 1 hafta sonra çıkay önceden yatmadan 1 hafta önce çıkıyordu yıl girdikten sonra yatmadan önce çıkmıyor sanki bakım maaşı almıyorum gibi geçen ay aldım 4336 TL yoğunluk var e-devlet te
Kayıt bulunamadı yaziyorE devleti güncel olan varmı bende gözükmüyor şuan
4336 TL daha zam gelmedi öyle biliyorumBu Ay Ne Kadar Yatacak Bilgisi olan varmı