Tam olarak neresi durum yazılıp girip bakılıyormu?
Kayıt bulunamadı diyor edevlette sizdede aynımıEngelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama
Bu hizmeti kullanarak, almakta olduğunuz Engelli Evde Bakım ödemelerinin bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.www.turkiye.gov.tr
bu linkten e devlette giriş yaparak görebilirsiniz
arkadasşlar bende de aynı ve hatta 4/5 aydır aynı artık bu güncellemeye önem vermiyorlar haziran yatınca cektikden sonra mayıs ayının ki güncelleniyor ayın 20 gibiKayıt bulunamadı diyor edevlette sizdede aynımı
Çunku çıkan haberlerle kesilme ihtimaliyle herkes tedirgin bende dahil sanırım sizin oyle bir sıkıntınız yokkı rahatsınız???Merak ettiğim bir konu var. Siz değerli arkadaşlar aynı soruyu sormaktan yorulmuyormusunuz.? Sorunuzun cevabı defalarca verildi.
EVET EVDE BAKIM MAAŞI Tüm kişilerin şuan e-devlet sisteminde "kayıt getirilemedi" yazıyor. Bu her ay olan birşey. Her ayın 8-10 arası güncelleniyor. Eğer güncelleme olmaz ise maaşınız yattıktan sonra güncellemeyi görebilirsiniz.. evhama kapılıyorsunuz.
Rahatlık değil,yapacak bişeyin olmaması.kesilse hangimiz ne yapabileceğizki? Girip bakıyoruz aaaa acaba biseymi var? Aynı anlamı içeren cümlelerden başka bişey yok...ayrıca gelir kriterini aşmayan kimsenin maaşıda kesilmez merak etmeyinÇunku çıkan haberlerle kesilme ihtimaliyle herkes tedirgin bende dahil sanırım sizin oyle bir sıkıntınız yokkı rahatsınız???
Bir haftadır aynı muhabbet yok araba yok tarla yok ikinci ev bende bunların hiçbiri yok babadan bir engelli kardeşimin yetimin maaşı birde oturdum ev yarası olan gocunurRahatlık değil,yapacak bişeyin olmaması.kesilse hangimiz ne yapabileceğizki? Girip bakıyoruz aaaa acaba biseymi var? Aynı anlamı içeren cümlelerden başka bişey yok...ayrıca gelir kriterini aşmayan kimsenin maaşıda kesilmez merak etmeyin
Bunu bir biliyorum arkadaşım bir kişi durum Yaz bak demiş durum u sordum nedir nasıl bakılır diye?Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama
Bu hizmeti kullanarak, almakta olduğunuz Engelli Evde Bakım ödemelerinin bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.www.turkiye.gov.tr
bu linkten e devlette giriş yaparak görebilirsiniz
@Srperk , Değerli arkadaşım aslında cevap vermicektim. @sevi10 adlı arkadaş gayet makul açıklma yapmış. Bak senin içine su serpecek bir cümle söyleyim. Bende rahat değilim. Ama kesilse kimi kime şıkayet edecem.? Ben bu maaşla kira verenlerdenim. Dur bitmedi ayrıca evde bakım maaşı ile ilgili resmi gazetede yayınlanan yürürlüğü baştan sona okudum öyle çok zorlayıcı bir değişiklik yapılmamış. Sadece daha dikkatli olacaklar özellikle ev ve araç sahiblerinin mal varlığını daha şeffaf bir biçimde hesaplayıp hane gelir tablosuna eklicekler. Eğer senin her ne ad altınd olursa olsun hane gelirin 5670 tl yi geçiyorsa işte o zaman rahat olma.. Ben açıklamaya çalıştığım şu kayıt getirilemedi olayını artık bi çözelim. Kıymetli arkadaşım resmi gazetede yayınlanan yürürlüğün tamamını okudum. Aklına takılan birşey olursa en azından kendini rahat hissetmen açısından sorun varsa seve seve cevaplamak isterim.Çunku çıkan haberlerle kesilme ihtimaliyle herkes tedirgin bende dahil sanırım sizin oyle bir sıkıntınız yokkı rahatsınız???
Teşekkürler...sürekli aynı şeyin sorulması eleştirilince hemen rahatlık yada tuzu kurulukla yaftalanıyoruz ama kendi adıma konuşayım.eşim yok tek başıma 2si engelli 3 çocukla evde bakım ve engelli maaşıyla geçinmeye çalışıyorum.ev araba yada benzer bişeyim yok ana baba akraba tek destek yok...genel bir cevap verme gereği duydum üstünüze alınmayın,teşekkür ederken bu tarz yorum yapanlarada yanıt olsun@Srperk , Değerli arkadaşım aslında cevap vermicektim. @sevi10 adlı arkadaş gayet makul açıklma yapmış. Bak senin içine su serpecek bir cümle söyleyim. Bende rahat değilim. Ama kesilse kimi kime şıkayet edecem.? Ben bu maaşla kira verenlerdenim. Dur bitmedi ayrıca evde bakım maaşı ile ilgili resmi gazetede yayınlanan yürürlüğü baştan sona okudum öyle çok zorlayıcı bir değişiklik yapılmamış. Sadece daha dikkatli olacaklar özellikle ev ve araç sahiblerinin mal varlığını daha şeffaf bir biçimde hesaplayıp hane gelir tablosuna eklicekler. Eğer senin her ne ad altınd olursa olsun hane gelirin 5670 tl yi geçiyorsa işte o zaman rahat olma.. Ben açıklamaya çalıştığım şu kayıt getirilemedi olayını artık bi çözelim. Kıymetli arkadaşım resmi gazetede yayınlanan yürürlüğün tamamını okudum. Aklına takılan birşey olursa en azından kendini rahat hissetmen açısından sorun varsa seve seve cevaplamak isterim.
Diyorum ya bende tedirginim kişibaşı gelirim aynı hiçbir değişiklik yok ama hastamın raporu falan eski yoksa bizde çok kulvarda rahatsız hissediyoruz fakat elimizden birşey gelmiyor. Saygılar
benim durumda aynı yinede söylüyorum babadan bir ev engelli kardeşime kalan yetim maaşı ne araba ne kinciye evim var nede tarla araba saden 2 kişi yaşıyoruzTeşekkürler...sürekli aynı şeyin sorulması eleştirilince hemen rahatlık yada tuzu kurulukla yaftalanıyoruz ama kendi adıma konuşayım.eşim yok tek başıma 2si engelli 3 çocukla evde bakım ve engelli maaşıyla geçinmeye çalışıyorum.ev araba yada benzer bişeyim yok ana baba akraba tek destek yok...genel bir cevap verme gereği duydum üstünüze alınmayın,teşekkür ederken bu tarz yorum yapanlarada yanıt olsun
Bence de her aynı soruyu bıkmadan usanmadan soruyorlar hangi il yattı guncelmi şaka gibiler beni deli ediyorlarMerak ettiğim bir konu var. Siz değerli arkadaşlar aynı soruyu sormaktan yorulmuyormusunuz.? Sorunuzun cevabı defalarca verildi.
EVET EVDE BAKIM MAAŞI Tüm kişilerin şuan e-devlet sisteminde "kayıt getirilemedi" yazıyor. Bu her ay olan birşey. Her ayın 8-10 arası güncelleniyor. Eğer güncelleme olmaz ise maaşınız yattıktan sonra güncellemeyi görebilirsiniz.. evhama kapılıyorsunuz.
Evet efendim herhalde sizin dediğiniz gibi ayın 14 üne kalma ihtimali yüksek maalesef :-(bu saate kadar yatmadığına göre nisan ayı gibi 14 te yatacak