Bankaya sorun isterseniz bence garantiArkadaşlar bir sorum olacaktı bilgisi olan yardımcı olabilir se sevinirim; bu tek kartla iki hesap olduya maaş 2.hesaba yatıryor bankadan mobil kullanım için onay yaptırdım 2.hesptaki parayı 1.hesaba attım fakat ben yine alış veriste bu karti kullanamıyorum ne yapmam lazım?
Tabi ki yatarGeçen ayın 15 inde evde bakım maaşının kesilmesi için dilekçe verdim.15 günlük yarım ay yatarmı acaba bilgisi olan varmı
Alışveriş kullanabilmen için 1 rinci hesabı ana hesap yapman lazım ziraat mobil de kart ayarlarına bir bak ana hesap virman hesap diye ayarlarda ordan olmazsa bankadan 1 rinci hesabı ana hesap yapman lazım kartı alışverişte kullana bilmen içinArkadaşlar bir sorum olacaktı bilgisi olan yardımcı olabilir se sevinirim; bu tek kartla iki hesap olduya maaş 2.hesaba yatıryor bankadan mobil kullanım için onay yaptırdım 2.hesptaki parayı 1.hesaba attım fakat ben yine alış veriste bu karti kullanamıyorum ne yapmam lazım?
ziraat mobilden menü kartlarım banka kartlarım ( ana hesap olan karta tıkla ) kart ayarları hesap ekleme çıkarma ana hesap ı virman hesap yapArkadaşlar bir sorum olacaktı bilgisi olan yardımcı olabilir se sevinirim; bu tek kartla iki hesap olduya maaş 2.hesaba yatıryor bankadan mobil kullanım için onay yaptırdım 2.hesptaki parayı 1.hesaba attım fakat ben yine alış veriste bu karti kullanamıyorum ne yapmam lazım?
Ana hesabim virman hesapta gozukmuyo amaziraat mobilden menü kartlarım banka kartlarım ( ana hesap olan karta tıkla ) kart ayarları hesap ekleme çıkarma ana hesap ı virman hesap yap
sanırım ödemeler yarın başlıyor2022 engelli maaşı yatan var mı acaba?
Benimki yarın hesapta olur normalde ayın 5nde ödeme yapılıyordu2022 engelli maaşı yatan var mı acaba?
teşekkür ederim.Benimki yarın hesapta olur normalde ayın 5nde ödeme yapılıyordu
teşekkür ederim.ebm mi yanlışınız olmasın ebm 13ünden sonra yatıyor 2022 ise tc kimlik son rakama göre ayın 1 inden 10 una kadar yatıyor ben 8 inde alacam
teşekkür ederim.sanırım ödemeler yarın başlıyor