2023 Mart Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4330 bursa yatmış

onlıne bankacılıkta bır eskı hesap var bıde yenı hesap var,yanı son rakamı degısık olan yenı hesap,zaten ona yatıyor

mıllet eskı hesabamı bakıyor acaba,hesaplarda saga sola ok lara basın gorunuyor orada

İstanbuldayım bana da yatmamış bende de eski yatırdıkları hesap şu an süper şube aktive kendileri yeni hesap açıp attıkları hesap ise duruyor ama içinde para yok İstanbuldayım hayla yatmadı yani

İstanbuldayım bana da yatmamış bende de eski yatırdıkları hesap şu an süper şube aktive kendileri yeni hesap açıp attıkları hesap ise duruyor ama içinde para yok İstanbuldayım hayla yatmadı yani
Niyeki acaba? ben çektim. Bu süper şube nedir bilgi verseniz
Her ay bir olayda öyle böyle yatıyor. Ben nedense yeni gelecek hükumetin çoğu maaşı keseceginede inanıyorum.gecmiste pacar paramiza bile el koyan hükümetler vardı neymiş deprem zedelere yardım mış bırak ben yapayım sen benim emegimi niye gasp edip karar veriyorsun ki demi.buyuk şehir belediyesi desen 500 tl kırtasiye yardım paramı vermedi sadece benim değil çoğu kişiye güya kayıt olusturmamişız.kırk kere kontrol etmiştim oysaki

Son düzenleme:
Süper şube ile ilgili problem için az evvel Sosyal hizmetlere gidildi. Bu tarz problem sahibi çok fazla hak sahibi var. Dilekçe verdik. 15 ine kadar maaş yatmaz ise dilekçeyi işleme koyacaklarını söylediler. Farklı yönde bir gelişme yaşayan olursa bilgilendirebilir mi?

Merhaba. Süper şubeye geçiş yaptığımız ve bu yüzden ödemeyi alamadığımız evde bakım maaşı Diyarbakır az evvel nihayet yatmıştır.

Sabah saatlerinde
Sorun banka ile mi sosyal hizmet ile mi hallettiniz. Nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olurmusun
Bir önce ki mesajda belirttim kısaca ama, daha detaylı anlatmaya çalışacağım.
Ziraat Süper şubeyle ilgili problem için bugün Sosyal hizmetlere gidildi. Bu konu da sorun yasayan çok fazla hak sahibi olduğunu söylediler. Dilekçe vermemizi istediler ki zira, Süper şubeye geçiş yaptığımız için IBAN bilgileri değişti diye dilekçemizi verdik. Tabi bu süreçte ziraat bankası süper şube aracılığıyla mobilden kayıt oluşturduk. Aradan bir kaç saat geçti ki süper şubeye geçiş yaptıktan sonra değişen ashb yardım ödemeleri hesabının yeni iban' ına evde bakım ödemesi yattı. Ardından kurumu arayıp ödeme hesaba yattı dilekçemizi işleme aldığınız için mi oldu yoksa bankayla mı ilgili diye sorduğumda bilgilerinin olmadığını söylediler. Ardından super şube mobilden oluşturduğumuz kayda baktım kayıt kapatılmış olarak görülüyordu. Öyle zannediyorum ki bankayla ilgili. Kısaca yukarı da bahsettiğim adımları sizde takip ederseniz sonuç alacağınızı umuyorum.

Süper şube mağduriyetim den dolayı gecikmeli olarak maaş yattı. Süper şube den dolayı yatmayan varsa arkadaşlar. Banka ile görüşün kısa sürede yatıyor. İyi akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri