Niyeki acaba? ben çektim. Bu süper şube nedir bilgi versenizİstanbuldayım bana da yatmamış bende de eski yatırdıkları hesap şu an süper şube aktive kendileri yeni hesap açıp attıkları hesap ise duruyor ama içinde para yok İstanbuldayım hayla yatmadı yani
Her ay bir olayda öyle böyle yatıyor. Ben nedense yeni gelecek hükumetin çoğu maaşı keseceginede inanıyorum.gecmiste pacar paramiza bile el koyan hükümetler vardı neymiş deprem zedelere yardım mış bırak ben yapayım sen benim emegimi niye gasp edip karar veriyorsun ki demi.buyuk şehir belediyesi desen 500 tl kırtasiye yardım paramı vermedi sadece benim değil çoğu kişiye güya kayıt olusturmamişız.kırk kere kontrol etmiştim oysakiher ay bir olay
Sende süper şube varmı kardeşimAdana bugün sabah çektim yatmıştır 4335
Benim hesaba para yatmadıSende süper şube varmı kardeşim
Hayırlı olsun kardeşim darısı bana olsunMerhaba. Süper şubeye geçiş yaptığımız ve bu yüzden ödemeyi alamadığımız evde bakım maaşı Diyarbakır az evvel nihayet yatmıştır.
Sorun banka ile mi sosyal hizmet ile mi hallettiniz. Nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olurmusunMerhaba. Süper şubeye geçiş yaptığımız ve bu yüzden ödemeyi alamadığımız evde bakım maaşı Diyarbakır az evvel nihayet yatmıştır.
Bir önce ki mesajda belirttim kısaca ama, daha detaylı anlatmaya çalışacağım.Sorun banka ile mi sosyal hizmet ile mi hallettiniz. Nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olurmusun
Evet Ankara ayın 10da yattıankara da yatmış
Valla ayin 10 unda yatti İst Pendik ben diğer hesaba aktarım yaptım.super şube gibi biseyler gördüm fakat ona geçiş yapmadım okuduklarimdan sonra da iyiki de gecmemisimİstanbul’da benim gibi maaşı yatmayan var mı acaba
Ankara cuma yattıAnkara yatmadı sosyal hizmetleri aradım 18 ne kadar bekleyin diyor