2023 Mart Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekirdağ merkez Mart ayı 2023 evde bakım maaşı yattı .... internet ziraat bankacılığından baktım....parayı çekmedim ama banka otomatik bankkart borcumu almış....yani işlem yapılıyor...

Diyarbakır'dan kimse yok mu acaba. Kurumla görüştüm 15inde yatacak dedi. Ama ödemesini alan olmuş. Bana yatmadı. Çok çaresiz kaldık. Bir bilen var mı arkadaşlar?

Diyarbakır'dan kimse yok mu acaba. Kurumla görüştüm 15inde yatacak dedi. Ama ödemesini alan olmuş. Bana yatmadı. Çok çaresiz kaldık. Bir bilen var mı arkadaşlar?
Arkadaşım ben Diyarbakırlı değilim ama sana şöyle yardımcı olabilirim ziraat mobile gir alttaki arama butonuna hesap ekle yaz orda kart resmi görünce üstüne tıkla orda aile bakanlığının açtığı yeni hesap var maaşlar o yeni hesaba yattı

Arkadaşım ben Diyarbakırlı değilim ama sana şöyle yardımcı olabilirim ziraat mobile gir alttaki arama butonuna hesap ekle yaz orda kart resmi görünce üstüne tıkla orda aile bakanlığının açtığı yeni hesap var maaşlar o yeni hesaba yattı
İlginiz için teşekkürler ama dediğiniz gibi baktım o hesapta da hareket yok. Müşteri hizmetlerini aradım hesaba yatan bir para yok diyor. Mobilde zaten görünmüyor. Bugün mesai saatlerinde kurumu aradım 15inde yatacak dedi. Diğer taraftan netten arastirdigimda aldığını iddaa eden insanlar var. Veshasil sokakta per perişanken, birde bu düzensiz sistemle ve kaygılarla savaşıyoruz.

İlginiz için teşekkürler ama dediğiniz gibi baktım o hesapta da hareket yok. Müşteri hizmetlerini aradım hesaba yatan bir para yok diyor. Mobilde zaten görünmüyor. Bugün mesai saatlerinde kurumu aradım 15inde yatacak dedi. Diğer taraftan netten arastirdigimda aldığını iddaa eden insanlar var. Veshasil sokakta per perişanken, birde bu düzensiz sistemle ve kaygılarla savaşıyoruz.
Geçmiş olsun ama bütün iller yattı diye biliyorum

Çok haklısın kardeşim bende aynı durumdayım
Allahın bi kulu yazmadı adana için yattımı yatmadımı diye
Ben bir çok yerde adana yattı diye gördüm. Aynı şekilde Diyarbakır da öyle. Ya bizim kesildi ya bir terslik var. Zira bizim kesilme gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ama yani insanın içini şişirmekten öte bir sistem değil bu!...

Belli ki Adana ve Diyarbakır için bu konuda net bir bilgi birikimi olan ya da öneri de bulunup bize yol gösterecek kimse yok. Bekleyip göreceğiz Allah kerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri