2023 Mart Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziraat bankası mobilden süper şube katılım sağladım ben. Bundan dolayı olabilir mi acaba? Benim gibi maasi yatmayanlar süper şubeye katılım gerceklestirenler mi acaba?

Ziraat mobilden SÜPER ŞUBE ye kesinlikle geçmeyin. İBAN hesap numaranız değiştiği için kurum yatırdığı Maaşınız hesabınıza yatmaz.

Merhaba bende ziraat süper şube mağduru oldum sanırım maaş yatmış görünmüyor hesap numarası değiştiğinden dolayı bu sorunu nasıl çözücezki 😔

Az önce banka ile görüştüm diyorki ödeme yapan kurumla görüşüp hesap numaranızı öğrenmeniz gerek sonra süper şube hesabına yönlendirilmesi gerek gibi birşeyler söyledi tam anlayamadım mevcut hesap numaram değişmiş ama telefondaki bayan diyor şu an hesabınız süper şube olarak görünmüyor diyor ben iptal ettim online süper şubeyi ama eski hesap no yok sanki iyice karıştı işler

Ödeme yapan kurum hangisi şu an hangi kurumla görüşmek gerekiyor anladığım kadarıyla ödeme yapan kuruma gidip hesap numarası veya iban numarası öğrenilecek sonra ziraat bankasına gidip aynı hesap numarları aktif edilecek veya değişen iban veya hesap nosuna bağlanacak sonra hesapta para görünecek ziraat bankasının bu tür habersiz eylemleri çok saçma iş çıkardı başımıza

İstanbul birazdan gidip bakacak cekebilirmiyim diye mobilde gözüküyor.iki aydır zaten onların açtığı 2. Hesaba yatiyor
Bu süper şube nedir onu anlamadım
Mobilden görünüyor dediğiniz maaş odemenizin ekran görüntüsünu bizimle paylaşabilir misiniz? Mesela bende hiç bir şekilde para görünmüyor yok ortada :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri