Sorunu çözenler paylaşşsın. Ona göre çözüm bulunur inşlh.Merhaba bende ziraat süper şube mağduru oldum sanırım maaş yatmış görünmüyor hesap numarası değiştiğinden dolayı bu sorunu nasıl çözücezki
Hangi il desiniz lütfen yazarmısınÇeken oldumu mobil bankacılıkta gözüküyor
Mobilde görünüyorsa para sizde sıkıntı demekkiHangi il desiniz lütfen yazarmısın
Kurumun yatırdığı maaş peki nereye yatar?Ziraat mobilden SÜPER ŞUBE ye kesinlikle geçmeyin. İBAN hesap numaranız değiştiği için kurum yatırdığı Maaşınız hesabınıza yatmaz.
Neyse ben gidim Bi bakım atmden çekiliyormu haber ederimHangi il desiniz lütfen yazarmısın
Mobilde görünüyorsa para sizde sıkıntı demekki
İstanbul birazdan gidip bakacak cekebilirmiyim diye mobilde gözüküyor.iki aydır zaten onların açtığı 2. Hesaba yatiyorHangi il desiniz lütfen yazarmısın
Mobilde görünüyorsa para sizde sıkıntı demekki
Mobilden görünüyor dediğiniz maaş odemenizin ekran görüntüsünu bizimle paylaşabilir misiniz? Mesela bende hiç bir şekilde para görünmüyor yok ortada :Sİstanbul birazdan gidip bakacak cekebilirmiyim diye mobilde gözüküyor.iki aydır zaten onların açtığı 2. Hesaba yatiyor
Bu süper şube nedir onu anlamadım
Hatalı ibandan geri gider. Pazartesi bilgi alan paylaşşsın.Kurumun yatırdığı maaş peki nereye yatar?