Bı bitmedinizÖlümüne ak parti .nokta
Güncellenecek o yüzden şuan herkeste aynıArkadaşlar bişey sorucam e devletten az önce baktım başvuru bulunamamıştır diyor. Ama sabah şubat ödemesi görünüyordu
hocam para çok müsterih olun bu devlette ve bu devleti yöneten akp aklı üstündür her ay aynı terane bazan geç yatıyor kainatta kıtlık olmadığı halde bazıları öldük bittik demeye başlıyor ama gerçekten eğri oturup doğru konuşalım akp harici özelliklede pkk destekli 6 lı şeytanlar olsaydı hükümette bokumuzla oynardıkHocam üstüme vazife değil ama, biriniz yatmaz diyor,
biriniz kasada para bitti diyor,
biriniz önümüzdeki ay ikisi bir yatar diyor
hele diğeri ölümüne ak parti diyor. Ya istirham ediyorum.Lütfen Bilgi sahibi olmayan provakatörler gibi çevrenizi ve forumu galeyana getirecek yorumlardan sakının. Hepimiz biliyoruz bu maaşlar yatacak ve hepimiz biliyoruz ki bayrama yakın yatıracaklar ki insanlar mağdur edebiyatı yapmasın. Kim düşünür engelliyi
Ve engelli maaşları olsun aile destek olsun emeklilere gelen zamlar bakım maaşları neredeyse hepsi aynı vakte denk geldi dolayısıyla devlet dairelerimizi biliyoruz hep bir yavaş işleyen sistemleri var bu yoğunluğuda göz önüne alıp bunun arkasına sığınıp ağırdan alıyorlar işte hepimiz zor durumda kaldık fakat cuma gününe kadar tüm ödemeler yapılmış olur... e-Devlette hepimizde neredeyse kayıt yok diyor ( demekki güncelleniyor) dolayısıyla 48 saate kadar ödemeleri bitirirler. Kendinizi ve çevrenizi üzecek yorumlar yazmayın. Bir çok kişi burada iyi şeyleri duymak olan bitenlerden haberdar olmak istiyor.
Bendede aynı istanbulGüncellenecek o yüzden şuan herkeste aynı
Sizdedemi kBendede aynı istanbul
Sizdedemi kayıt bulunamadı mı yazıyor edevletteIzmirde aynı
AİLE BAKANINA SÖYLER MİSİN DİĞER AYLARDA AYIN 15 KADAR 81 İLİN BAKIM AYLIĞI YATIYORDU BAYRAM AYIN 21 DE HALA ANLAMIYORSUNUZ YAA+
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından bayram öncesi yardım müjdesi verdi. Evde bakıma muhtaç hasta yaşlı ve engelli yakınlarına verilen evde bakım maaşı ödemeleri normalden erken yapılacak. Nisan ayı evde bakım maaşı ödemeleri bugünden itibaren başladı ve bayrama kadar tamamlanacak. Ödemeler 4.337 TL olarak belirlenmiş olup, hangi illerde ödemelerin yapıldığı da yayınlanan liste üzerinden takip edilebil
Ya herkez değil herkes kusura bakmayın takıntım varHerkeze iyi aksamlar herkezin yardimi gida parasi aile destek hepsi yatti bumu yatmiyacak sabir cuma gunune adana yatacak dedi sosyal hizmetler herkezinkide yatar sabir devlette paraniz olsun yeterki