2023 Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SEÇİME KALDI SURDA 1 AY BİZ GEREKENİ YAPARIZ O KOLTUKLARDA OTURANLAR AYLIKLARINI BİR SAAT BİLE GEÇ ALMIYORLAR ALLAH VAR ALLAH RAMAZAN MÜBAREK GÜNLERDE HAYIRLI DUA ALMIYORLAR BU SAATDEN SONRA DA İFLAAA OLMAZLAR

Hani biri vardı ya aceleniz ne bekleyin diyordu. Bekledik bak aslanım gördün mü ? Yarın kira günü ve kiramızı faturamızı bununla ödüyoruz. Ah bi o içinde kelebekler uçan beynin keşke öfkelerimizi körüklemese. Hala bu sistemi savunan varsa aklından şüphe ederim.

Seçimden dolayı her türlü şerefsizlik yapabilirler CHP iktidara gelsin diye insanları kızdırıp millet ittifakına oy versinler diye herşey beklenir sorumlular hakkında Erdoğan'ın haberi olsa görevden alırdı
Erdoğan'a Twitter üzerinden hep beraber yazalım bakanada yazalım yanar döner olmanın ben yazmayım başkaları yazar diye beklenti içinde olmayın

Antalya yatarsa söyler misiniz
Hayır 😅
Seçimden dolayı her türlü şerefsizlik yapabilirler CHP iktidara gelsin diye insanları kızdırıp millet ittifakına oy versinler diye herşey beklenir sorumlular hakkında Erdoğan'ın haberi olsa görevden alırdı
Erdoğan'a Twitter üzerinden hep beraber yazalım bakanada yazalım yanar döner olmanın ben yazmayım başkaları yazar diye beklenti içinde olmayın
Dayı ne içiyon sen bakanlıktan yatıyor paralar yani bunun diğer partilerle alakası yok makarna yemeğe dewam 😅

Sorumlular, başka partiler iktidara gelsin diye böyle yaparsa başkaları iktidara gelirse bakanlıktaki işlerini kaybedebilirler yani. İnsan kendi ayağına kurşun sıkar mı? Böyle saçma düşünce görmedim. Bence sen öylesine yaşamaya devam et...

Sorumlular, başka partiler iktidara gelsin diye böyle yaparsa başkaları iktidara gelirse bakanlıktaki işlerini kaybedebilirler yani. İnsan kendi ayağına kurşun sıkar mı? Böyle saçma düşünce görmedim. Bence sen öylesine yaşamaya devam et...
Arkadaşlar yazmak istedim çok şey var ama arkadaşlar böyle konuşuyorsunuzda iktidardaki parti giderse başka parti geldiğinde elinizdeki maaşda geri alınacak her ay zaten 13de yatıyordu sadece 2 aydır deprem nedeniyle erken yatırıldı biraz sabredin benim çocuklarımın 2side engelli bizde kira elektrik ödüyoruz ama maaşın günü belli bekleyin
İktidardaki partiden önce evde bakım maaşı ve engelli maaşı varmıydı haksızlık yapmayalım lütfen

Arkadaşlar yazmak istedim çok şey var ama arkadaşlar böyle konuşuyorsunuzda iktidardaki parti giderse başka parti geldiğinde elinizdeki maaşda geri alınacak her ay zaten 13de yatıyordu sadece 2 aydır deprem nedeniyle erken yatırıldı biraz sabredin benim çocuklarımın 2side engelli bizde kira elektrik ödüyoruz ama maaşın günü belli bekleyin
İktidardaki partiden önce evde bakım maaşı ve engelli maaşı varmıydı haksızlık yapmayalım lütfen
Partiler kadar kafana taş düşsün senin zihniyetin yüzünden biz çekiyoruz be biktim şurada şu muhabetlerin dönmesinden.
Senin cahilligin benim hayatımı etkiliyor. Umarım bu sözü duymussundur
Bunların yazanlar cidden kör olması lazım gerçekten inanamıyorum cidden ya faturalar market pazar bizi nelere muhtaç ettiler. Taksiye binmek lüks hale gelmiş bir zmaandan bahsediyoruz ya cidden gözünüzü açın ya ileride evlatlarımızi düşünün ben parti desteklemiyor um. Ama sen şuan herseyden memnunsan ya sırtını yasladım sağlam bir yere tuzun kuru ya da cidden çok zenginsin. Birdaha da yazmicam bu konularda. Gerçekten yazık günah ya

Kimse kusura bakmasın hiç demeyin engelliye maasi bu iktidar verdi yanlış bilmiyorsam ilk kanun 1976 da çıktı o dönem muhtaç güçsüz ve kimsesiz turk vatandaşlarına verilen aylıklardi daha sonra 1983 yılında engelliler faydalanmaya başladı 2013 ve 2014 yıllarında yapılan değişikliklerle bir çok engelli vatandaşın yardımı kesilip geriye donuk borc cikarilmis 2015 de ise chp milletvekili Didem Engin yapılan değişiklikte BM engelli kanununa aykırı olduğunu beyan ederek kanun teklifi vermiş

Engelli maaşlarını ve bakım maaşlarını partiler kendi cebinden her ay ödemiyor bu maaşlar ana yasal hakkımız kimse engel koyomaz kim gelirse gelsin konuyu siyasete dökmeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri