2024 Mart Ayı Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E devlete girdim evde bakım yazdım böyle birşey yazıyo neden (Kayıt Getirilemedi! Sorgulanan TC Kimlik Numarasına ait Başvuru Bulunamamıştır!) Bu yazıyo bilgisi olan

2024 Yılı Mart ayına ait evde bakım maaşı yatan yatmayan illerin listesini bu konu altında paylaşabilirsiniz.
Iy gunler engeli ayligi onaylandikdan kac gun veya kac ay sonra engeli massi yatiyo bilginiz varmi acaba
😁😁😁 12 şubattan 15 martta kadar bakım almış olmuyor mu? 32 gün bakım yapmış olmuyor mu?
Sallamayın yaa Sallamayın
Merhaba iy gunler engelei ayligi onayladikdan kac gun sonra engeli massi hesaba yatar bilginiz varmi

İkametgah başka yerde gözükürse maaş kesilir mi veya ikametgah sokakta gözükürse maaş kesilir mi acaba sigortada iptal edilirse?

E devlette bakim maaslarinda bi sıkıntı var yansimiyo su an hâlâ aralık ayı gözüküyor sizin 12 şubatta onaylanmış nisanda 45 günlük toplu olarak yatar burdan takip ederseniz herkese aynı gün yatıyor hayırlı olsun maasiniz
Bakım maaşı toplu yatmaz onaylanan günden itibaren maaşların yattığı güne kadar ki olan gün sayısı kadar maaş ödemesi hesabınıza yatırılır. Sonraki aylar normal tutar olarak alırsınız.

Bakım maaşı toplu yatmaz onaylanan günden itibaren maaşların yattığı güne kadar ki olan gün sayısı kadar maaş ödemesi hesabınıza yatırılır. Sonraki aylar normal tutar olarak alırsınız.
Yani kendini çok bilen olarak gören insanlar hala ama hala ısrar ediyor.. Tek bildikleri şey toplu ödeme.
Teşekkür ederim Uğur bey..

Bakım maaşında toplu ödeme sadece adres değişikliği(farklı adrese yada farklı ile) olduğunda durdurulan işlemler de olur. Bunun dışında hiç bir zaman toplu ödeme yapılmıyor.
Yani kendini çok bilen olarak gören insanlar hala ama hala ısrar ediyor.. Tek bildikleri şey toplu ödeme.
Teşekkür ederim Uğur bey..
Rica ederim
İyi günler.

Benim yazımı iyi okursanız 12 subattan nisana kadar olan para için dedim arkadaş martta para alacak zannediyor biz su an subat maasini beklerken martin parasini nasil alacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri