2024 Mart Ayı Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu suursuz aramiza dün katildi herkese ukala ukala cevap veriyo 12 sinde yattığı çok oldu sen ne biliyonda ahmet kardeşe boş boş yorum yapma diyon
Şuuuursuz dediğin adama 12 şubattan sonra sosyal hizmetlerden sms geldi. Gelen sms de her ayın 15 ile 20 arası ödeme yapılacaktır diye açıklama yapılmış. Şuuuursuz hale düşüren nedir biliyormusun herkes kafasına göre yorumlar yapıyor ve evde bakım aylığı alarak kendisine altın dolar euro alan insan evlatlarına denk geldim buralarda.. Gördükçe okudukça resmen devleti enayi yerine koyan Allah korkusu olmayan insanlara düşmanlığım arttıkça artıyor.....

Paralar artik sosyal hizmetlerden degil bakanlıktan otomatik yatiyor eskiden iller arasi değişiyordu günler şimdi herkese aynı gün yatıyor şükür bunu becerebildiler ama gününü beceremediler sosyal hizmetlerin yıllardır söylediği 15 20 arası yatıyor diyor şu an herşey kolay aç mobili yattimi yatmadimi goruyon bize ilk bağlandığında kasımda onaylandı ilk maaşımı subatta aldim o sure zarfinda hergün atm ye gittim yattimi diye bakmaya arada biriken parada yatmadi 1 aylık aldim şimdi biriken parayı veriyorlar devleti sömürüyorlar diyorsunda madem biliyorsun git şikayet et burda soru soruyosun insan gibi cevaplaysnlarada hakaret ediyorsun

Arkadaşlar mübarek ramazan ayındayız sakin olalım yatacak inşAllah hepimiz bekliyoruz maaşları savır sabır her ay burda tartışılıyor sonuç ne lütfen sakin olun

E devlet guncellendimi bakım maaşı
güncelleneneme yapılcakmış ilçe müdürlüğünü aradım

en baş sayfada bu yazmış olduğum bilgiyi aynı tarihte e devlete çok geniş açıklayıcı biçimde açıkladım verilen cevapa çok sevindim çünkü
oğlumun halk dilinde delilik hastasıda olduğundan ve ilerleme gösrterdiği içim normal devlet hastanesinde
ameliyat sırası almıştım,, doğru 5 yıla yakın oğlum adına bende kaymakamlık maaşı alıyormuşum 4 yıl 8 ay 58 ay bu maaşı
bakanlık bu ay özel hastaneye verip oğluma en hehlikeli olan beyin ameliyatı yapacaklar şayet parası az gelirse bakanlık
yine karşılayacak ameliyattan önce form imzalıycakmışım sizlerden yüce ALLAH ın aşıkın dualarınızı esirgemeyin edende etmeyende
sağolsun...

Bu ay 15inde yattı söylenilmez..
Biraz olsun Türkçe kullanın yaa.
15 mart cuma günü yatmaya başlayacak diye cevap verilir...
Ben geçen aydan bahsetmiştim
Bu ay 15inde yattı söylenilmez..
Biraz olsun Türkçe kullanın yaa.
15 mart cuma günü yatmaya başlayacak diye cevap verilir...
Birde buay nezaman yatıcak bilemem ki anlayışınız yoksa türkçeyi düzgün yazmamın bir manası yokki

Yahys kardeşim Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşir şafi isminle şifasını versin inşallah
Evde bakım maaşı için kira sözleşmesi istenmez

Evde bakim gelir yüzünden iptal edilcekse zaten engelli maaşı kesilir geliriniz engelli aylığını gelir şartını geçmiyorsa kesilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri