Ayın 10undada yattigi oldu yani erken yatırabilirler di Ramazan içinYa bu suursuz aramiza dün katildi herkese ukala ukala cevap veriyo 12 sinde yattığı çok oldu sen ne biliyonda ahmet kardeşe boş boş yorum yapma diyon
Ayın 10undada yattigi oldu yani erken yatırabilirler di Ramazan içinYa bu suursuz aramiza dün katildi herkese ukala ukala cevap veriyo 12 sinde yattığı çok oldu sen ne biliyonda ahmet kardeşe boş boş yorum yapma diyon
Şuuuursuz dediğin adama 12 şubattan sonra sosyal hizmetlerden sms geldi. Gelen sms de her ayın 15 ile 20 arası ödeme yapılacaktır diye açıklama yapılmış. Şuuuursuz hale düşüren nedir biliyormusun herkes kafasına göre yorumlar yapıyor ve evde bakım aylığı alarak kendisine altın dolar euro alan insan evlatlarına denk geldim buralarda.. Gördükçe okudukça resmen devleti enayi yerine koyan Allah korkusu olmayan insanlara düşmanlığım arttıkça artıyor.....Ya bu suursuz aramiza dün katildi herkese ukala ukala cevap veriyo 12 sinde yattığı çok oldu sen ne biliyonda ahmet kardeşe boş boş yorum yapma diyon
Yok baktım az önce hala kayıt bulunamadı yazıyorEvde Bakım Maaşı olayı düzeldi mi E devlette
Bu ay 15inde yattıbu gece yatması lazım
Bu ay 15inde yattı söylenilmez..Bu ay 15inde yattı
güncelleneneme yapılcakmış ilçe müdürlüğünü aradımE devlet guncellendimi bakım maaşı
Ben geçen aydan bahsetmiştimBu ay 15inde yattı söylenilmez..
Biraz olsun Türkçe kullanın yaa.
15 mart cuma günü yatmaya başlayacak diye cevap verilir...
Birde buay nezaman yatıcak bilemem ki anlayışınız yoksa türkçeyi düzgün yazmamın bir manası yokkiBu ay 15inde yattı söylenilmez..
Biraz olsun Türkçe kullanın yaa.
15 mart cuma günü yatmaya başlayacak diye cevap verilir...
Merhaba birşey soracağım evde bakım maaşı iptal edilirse engelli maaşıda iptal ediliyor muYahys kardeşim Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşir şafi isminle şifasını versin inşallah
Evde bakım maaşı için kira sözleşmesi istenmez
evde Bakım Maaşı ikametgah yüzünden iptal edildi diye biliyorum ozaman engelli maaşı kesilmezEvde bakim gelir yüzünden iptal edilcekse zaten engelli maaşı kesilir geliriniz engelli aylığını gelir şartını geçmiyorsa kesilmez