2024 Nisan Ayı Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın gece yani pazartesinin ilk saatlerinde yatarsa yatar. Ondan sonra ayın 15'ine kadar beklemeyin. Bir yerden bilgi almadım, sadece benim tahminim.

ya arkadaslar neden bu kadar e devlette ki güncellenmeyen yere bakıp takılıyorsunuz aylardır aynı biliyorsunuz maass yatıyor bir sonraki ay bile kayıt getirilemedi diyor e devlette bakan yok çok gec güncellenmekte oraya bakıp umutsuzluga kapılmayın dediğim gibi bakan talimatı ne zamana verirse ozaman bgayramın son günü de olsa hesaplara gecer dahası yok

Sabah 7.30 da kontrol ettim. Yok yatmamis. Herkes bayram oncesi aliyor ama biz evde bakim parasi alanlari gormezden geliyorlar acaba cimer e yazsak mi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Aile Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bakanlığa ait destek ödemelerinin bayram öncesi hesaplara yatırıldığını duyurdu. Bakan Yumaklı, 2 milyar 477 milyon 946 bin lira tutarında tarımsal destekleme ödemesinin 5 Nisan'da çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını bildirdi. Bakan Göktaş da “Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı öncesi hesaplara yatırıyoruz” açıklamasını yaptı.​

kaynak:Mynet

Hayırlı olsun inşallah.
Screenshot_20240407-104045_n11.jpg

Screenshot_20240407-104530_Aile Destek.jpg

Son düzenleme:
Aile ve sosyal.hizmetler in resmi sayfasında bugün yayınlamıştır kulaktan dolma bilgilerle uğraşacağınıza açıp okuyun. Kavga edeceğinize . Yarin hesaplara yatacak yazmislar. Yani pazartesinden bahsediyor

Bu sıkıntı e devlette hala devam ediyor anladığım kadarıyla aynı
Geçenler de sosyal hizmetleri aradım. E-devlet sistemi hatasını söyledim. Görevli memur aynen şunu söylüyor. Hiç ama hiç bir zaman E-devlet sistemine göre hareket etmeyin. Evde bakım aylığının iptal edilmesi durumunda 1 dk içinde SMS ile bildirim yapılır. E-devlet sistemi temmuz 2024 yılına kadar böyle hata verecekmiş.

bu durumda gece 00.30 da yatacagı kesınlesmıs olmalı,cunku bayram oncesı pazartesı oluyor...zıraat halk bank kapalı olsada yatar o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri