Sizin tc numaranızın sonuda mı 6 veya 8 ile bitiyorBanada ptt den mesaj geldi bugün ayın 10 unda ptt kartınıza yatırilacaktir yazıyor
Sizin tc numaranızın sonuda mı 6 veya 8 ile bitiyorBanada ptt den mesaj geldi bugün ayın 10 unda ptt kartınıza yatırilacaktir yazıyor
Evet 6Sizin tc numaranızın sonuda mı 6 veya 8 ile bitiyor
Evet, almak mümkün. Tamamını alan arkadaşlarımız var.2022 engelli maaşı ve bakım maaşı alıp aile destek ödemesi alan var mı aramızda arkadaşlar
son rakamım 8Geçen ay tc kimlik no son numarasına göre yatırdı ptt de. Rica etsem size ayın 10 u diye mesaj gelmiş acaba tc numaranızın son rakamı nedir.söyler misiniz?
Bilgi için teşekkürlerEvet, almak mümkün. Tamamını alan arkadaşlarımız var.
geçen ay 7 sinde almıştımGeçen ay tc kimlik no son numarasına göre yatırdı ptt de. Rica etsem size ayın 10 u diye mesaj gelmiş acaba tc numaranızın son rakamı nedir.söyler misiniz?
Ben varım2022 engelli maaşı ve bakım maaşı alıp aile destek ödemesi alan var mı aramızda arkadaşlar
kardeşim ödemeler e devletten ayın 7 si diyor iki günden beri gidip geliyorum ptt ye neymişki tc son rakamına göre ödemeler yapılacakmş ptt girişinde yazı açmışlar tc son rakamlarına göre ödemeler yapılacakmış yani beni aile sestek ödemesi tc son rakamı 8 oldugu için cuma günü ama e devletten ödeme ayın 7 si gözüküyorhayır kimsenin yatmadı biri ben çektim diyerek yalan konuşuyor başka işi yokmuş gibi
cuma günü kardeşimson rakamım 8
tc son rakamına göre ödemeler septik hocam sistem degişmi e devletten ayın 7 si görünüyor ödemeler ptt öyle karar almış yogunluk olmasın diyeEvet, almak mümkün. Tamamını alan arkadaşlarımız var.
o geçen aydı bu ay tc son rakamına göre ödemelergeçen ay 7 sinde almıştım
Daha önce engelli kardeşim üzerinden başvuruda bulunmuştum RED vermişlerdi şimdi gene bu sefer kendi üzerinden başvuruda buldum inşallah bende alırımBen varım
ihşallah alırsın kardeşimDaha önce engelli kardeşim üzerinden başvuruda bulunmuştum RED vermişlerdi şimdi gene bu sefer kendi üzerinden başvuruda buldum inşallah bende alırım
e devlet üzerinden yada sosyal yardımlaşma vakfından başvuru yapabilirsiniz durumuz incelenip e devlet üzerinde sosyal yardımlar bölümünden durumuzu takip edebilrsinizMerhaba bu aile destek ödemesi başvurusu nasıl yapılır basvurduktan sonra süreç nasıl oldu rica etsem bilgi alabilirmiyim
Anladım bagkurlu sigortalı olmak engelmi peki bilginiz varmı ve e devlette ne diye başvurmam lazime devlet üzerinden yada sosyal yardımlaşma vakfından başvuru yapabilirsiniz durumuz incelenip e devlet üzerinde sosyal yardımlar bölümünden durumuzu takip edebilrsiniz
bağkur yada sgk sigortrtalınız varsa yada emekli yada çalışıryor iseniz verirler vermezler onu net birşey diyemem kardeşim en güzeli bağlı bulundugunuz sosyal yardımlaşma vakfından bilgi alabilirsiniz en mantıklısı buAnladım bagkurlu sigortalı olmak engelmi peki bilginiz varmı ve e devlette ne diye başvurmam lazim
İnşallah alırsınDaha önce engelli kardeşim üzerinden başvuruda bulunmuştum RED vermişlerdi şimdi gene bu sefer kendi üzerinden başvuruda buldum inşallah bende alırım
rica ederim kardeşimTeşekkür ederim bilgilendirdigin için
e devletten sosyal yardımlardan aile destek ödemesi şuan görülmüyor güncelleme yapılmamış herhaldeAile destek ödemesi yatmadı neden