Ben 144 dün aradım bana ayın 11 de yatıcak dedilerBen zar zor girdim hala güncellenmemiş
Ben 144 dün aradım bana ayın 11 de yatıcak dedilerBen zar zor girdim hala güncellenmemiş
Acaba tüm iller için mi geçerli. Bizim buradaki ptt de böyle birşey göremedimPtt nin caminada asmilar sali günü
Acaba tüm iller için mi geçerli. Bizim buradaki ptt de böyle birşey göremedi
aynen kardeşim o şekilde günceleme olsaydı ödemeniz hazır diye yazardı maalesefSelam arkadaşlar aile destek ödemesi
Son Ödemenin Durumu ödeme çekildi Yardımın Durumu Devam Ediyor
E devlet üzerinden kontrol ettiğiniz zaman sizlerde bu şekilde mi yazıyor
cuma günü ptt müdürüne sordum aile destek ödemeleri pazartesi salı günü dedi ödemelerNeden yatmamış anlamadim
aynen kardeşim o şekilde günceleme olsaydı ödemeniz hazır diye yazardı maalesef
cuma günü ptt müdürüne sordum aile destek ödemeleri pazartesi salı günü dedi ödemeler yapılacak dedi kardeşim
rahat olun para yoksada var olmak zorunda eğer bugün burada yazışıyor konuşuyorsak umut ve para var demektir yarın bulamayabilirsiniz 11 il yıkılmış herkes memnuniyet arıyorArkadaşlar kasada para yok kesinlikle burada siyası bir görüş olmadan yazıyorum üst yönetimde olanlar kışlık bahçesinde portakal suyu ile kahvaltı yaparken bizler 850 TL ödemenin yatmasını bekliyoruz onların umurlarında bile değiliz bundan emin olun secim öncesi bir dünya yasa çıktı hesapta 2000 bin TL altı tüm icra dosyaları kapanacaktı 3 ay oldu 2000 bin TL borçlar kapanmadı olduğu gibi duruyor farklı durumlardan dolayı seçim var diye onlarca yasa çıkıyor biz vatandaşın yanındayız diye ama hiç biri olmuyor hepsi olduğu gibi duruyor TOKİ dediler 2019 yılında hak sahipleri ne evlerini ala bilmiş nede paralarını geri alamıyorlar toki resmi sosyal medya hesapları yorumlara kapalı insanlar muhatap bulamıyorum düşünsenize devlet tarafından yürütülen bir kurumun sosyal medya hesaplarında insanların yorum atması engellemiş bizler vatandaş olarak sesimizi duyuramıyoruz bunun önünü kapatmışlar şimdi ise 250 bin sosyal konut dedikleri olay siz önce 2019 hak sahiplerinin evlerini verin sonra 250 bin konutu yaparsınız neyse arkadaşlar durum bu bu şekilde Allah hepimizin yardımcısı olsun boş yere bir birinizin kalbini kırmayın
Ha öylemi düşünüyorsunuz 11 il yıkılmış milyonluk araçlara binmeyi bıraksalar 11 il yıkılmış ya sarayın yıllık gideri biliyor musun bir yıl kapalı tutsalar sarayı 11 ile o giderle yardım etseler daha mantıklı değil mirahat olun para yoksada var olmak zorunda eğer bugün burada yazışıyor konuşuyorsak umut ve para var demektir yarın bulamayabilirsiniz 11 il yıkılmış herkes memnuniyet arıyor
Çok biliyorsunuz ya sizinle polemiğe girmiyorum iyi günlerHa öylemi düşünüyorsunuz 11 il yıkılmış milyonluk araçlara binmeyi bıraksalar 11 il yıkılmış ya sarayın yıllık gideri biliyor musun bir yıl kapalı tutsalar sarayı 11 ile o giderle yardım etseler daha mantıklı değil mi
errkan kardeşim ağzına sağlık güzel konuştunHa öylemi düşünüyorsunuz 11 il yıkılmış milyonluk araçlara binmeyi bıraksalar 11 il yıkılmış ya sarayın yıllık gideri biliyor musun bir yıl kapalı tutsalar sarayı 11 ile o giderle yardım etseler daha mantıklı değil mi
Çok biliyorsunuz ya sizinle polemiğe girmiyorum iyi günler