arkadaşlar aile destek ödemelerini tc no son rakkamına göre ki benim 4 her ayın 9. da hesaba yatıyor normal de her ayın 7. de başlıyorAile destek ödemesi kimseye yatmadı hala yattı ben parayı çektim diyenler var gereksiz muhabet
arkadaşlar aile destek ödemelerini tc no son rakkamına göre ki benim 4 her ayın 9. da hesaba yatıyor normal de her ayın 7. de başlıyorAile destek ödemesi kimseye yatmadı hala yattı ben parayı çektim diyenler var gereksiz muhabet
pazara denk geldigi için sizinki pazartesi alırsınız herhalde mehmet kardeşimarkadaşlar aile destek ödemelerini tc no son rakkamına göre ki benim 4 her ayın 9. da hesaba yatıyor normal de her ayın 7. de başlıyor
ewt olabilirpazara denk geldigi için sizinki pazartesi alırsınız herhalde mehmet kardeşim
Ben şimdi baktım ödeme yok normalde bugün çekmem gerekiyorduEvet pazartesiye kaldı gibi duruyor
Ben alıyorum hem engelli maaşı hem de aile destek ödemesi alıyorum2022 engelli maaşı ve bakım maaşı alıp aile destek ödemesi alan var mı aramızda arkadaşlar