Engelli Emeklilik Var mı?

Bu avukat SGK avukatı imiş. Burosu Benim eski bir arkadaşımın bürosunun yanında. Arkadaşım da tanıyor. Muhtemelen mahkeme sonunda ne olacağını bilir diye düşünüyorum.
Mümkünse telefonunu paylaşabilir misiniz? Haftaya ben de ihtiyaç duyabilirim, bir de başınızı ağrıtmayayım, siz itiraz dilekçesi yazmıştınız değil mi, örneği var mı itiraz dilekçenizin, ben de yazacağım da...

Sgkde onu veriyorlar zaten. Sgkde matbu dilekçe mevcut. Avukatın telefonunu istemişsiniz . Bana sorarsanız bu iş yüz yüze görüşmeden olmaz. Telefonda kafanız daha da karışır. Şu anda telefonu bende Yok. Görüşmeye gidince hem kartını alırım. Hem de nasıl bir yol izleyeceğimizi ve avukatın telefonunu yazarım...

Sgkde onu veriyorlar zaten. Sgkde matbu dilekçe mevcut. Avukatın telefonunu istemişsiniz . Bana sorarsanız bu iş yüz yüze görüşmeden olmaz. Telefonda kafanız daha da karışır. Şu anda telefonu bende Yok. Görüşmeye gidince hem kartını alırım. Hem de nasıl bir yol izleyeceğimizi ve avukatın telefonunu yazarım...
Teşekkür ederim, alırsanız iletmenizi rica edeceğim. Umarım, her şey gönlünüzce olur.

Bugün engelli emeklilik için vergi dairesine, SGK'ya gittim. Engelli vergi indirimi yolunu kullan dediler. Yalnız orada şöyle bir durumdan söz edildi. Ben 4c'liyim. SSK'dan sigortalı olacağım. Öyle olursa 1261 gün SSK yatması gerek, denildi. Bu konuda yorumunuz nedir?

Şu an geçmiş olmalı tarihi. Bu yol denenebilir mi? Sanırım 4c ile SSK farklı. Kamuda sorun yaşatmasınlar yine? Dahası bugün kime danışsam emekli olmalıydın dedi.

Avukat hanım
Mümkünse telefonunu paylaşabilir misiniz? Haftaya ben de ihtiyaç duyabilirim, bir de başınızı ağrıtmayayım, siz itiraz dilekçesi yazmıştınız değil mi, örneği var mı itiraz dilekçenizin, ben de yazacağım da...
Avukat hanım mahkemeye verecek. Ama çok da konuya hakim değil sanki. Onun söylediği şey tekrardan sağlık kuruluna çıkacağım. Ve oradan verecekleri yüzdeye göre emekli olup olamayacağım ortaya çıkacakmış. İşler bütün davalarda bu şekilde yürüyormuş. Mecburen başka avukat da tanımadığım için onu seçtim. Size de telefonunu bırakırdım ama hiçbir işinize yaramaz. Emin olun. Uzun zamandır yorum yazmamamin sebebi bu hayal kırıklığı. Yapacak bir şey yok. Şansımızı deneyeceğiz. Gelişmeleri bildirmeye devam edeceğim..m

Geri