2 sayfalık rapor derken arkalı önlü olarak mı düşünüyoruz. Yoksa 2 ayrı A4 sayfası mı?
Benim raporum arakalı önlü tek A4 kağıdı olarak var.(2014)
Şimdi öyle bir şey olsa resmi bir yazıyla haber verirler yada raporların veri tabanına işlemi.gerçekleştiriyor olabilirler yada bu için resmi bir yazı olup yayınlaması gerekir ne bu çocuk oyuncağını bu hem raporda bir sorun olsa bu zamana kadar verilen paraları geri isterler bu yazıya yazan kardeş için sen işin aslını bir araştır bu ay alamadığım maaşı da talep etHerkese selam evde bakım parası bana bu ay yatmadı izmir 17 aralık 'ta yattı e-devlet de güncellenmedi kayıt bulunamadı deniyor bu gün sosyal hizmetleri aradım raporunuz eski rapor mu diye sordu bende eski rapor ama süresiz diye bildirdim sosyal hizmetler bana bakanlık raporları incelemeye aldı maaşınız dondurulmuştur dedi bazı eski raporlarda usulsüzlükler tespit edilmiş o yüzden eski raporların hepsi incelenmeye alınmış hastahanelere yazışma gönderilmiş denildi hastahanelerden yazı bekleniyor ona göre ne olacağı belli olacak denildi benim gibi eski raporlu alamayan varmı acaba yada eski raporlar ile ilgili bilgisi olan varmı şimdiden hepinize teşekkür ederim
rapor eşimin değil eşim bakıcı rapor benimEşinizin de raporu eski tarihli değil mi?
raporum tek sayfa arkalı önlüTarihten tam emin değilim 2009 yılı gibi hatırlıyorum iki sayfa olan raporlar tek sayfaya indirildi. Önceki iki sayfali raporların geçersiz olacağı söylenmişti.
İki sayfalık raporum 2007,
Tek sayfalık raporum 2013 tarihli.
İlk raporum 1997 ve sürekli. Hepsi sürekli.
Maaşı kesilen arkadaşların raporu acaba iki sayfalık rapormu belki o nedenle inceleme başlamış olabilir.
Hatta 2007 ait iki raporum varken 2013 de tek sayfalık rapor alisim
Zaten araştırıyorum sosyal hizmetler bekleyin dedi bekliyorum obür ay ne olacak bakacağız ona göre yol haritası uygulayacağım fakat bir kişi daha alamamış bu ay inşallah sıkıntı çıkmaz maaş içinde dondurulmuş diye söylendi toplu alırsınız dendi bir sıkıntı olmazsa dedilerŞimdi öyle bir şey olsa resmi bir yazıyla haber verirler yada raporların veri tabanına işlemi.gerçekleştiriyor olabilirler yada bu için resmi bir yazı olup yayınlaması gerekir ne bu çocuk oyuncağını bu hem raporda bir sorun olsa bu zamana kadar verilen paraları geri isterler bu yazıya yazan kardeş için sen işin aslını bir araştır bu ay alamadığım maaşı da talep et
Konu dışı ama ebm de kişi başına düşen gelir sınırı 2021 yılı için kaç TL oldu ve ebm zamı ne kadar olur
Zam henüz belli değil. Ancak asgari ücret zammı belli olduğu için kaba bir hesapla sınır 1.705 TL oldu diyebiliriz.
Uğur kardeşim asgari ücret 2825tl oldu 3/2si 1882tl yapıyor yoksa benmi yanlış hesapliyorum
Anladım teşekkür ederimAsgari geçim indirimini çıkartmanız gerekiyor
Vay arkadaş... Bu devlet ve sosyal hizmetler adam olmaz.ulan 2008 yılında hastaya sizin devlet hastanesi ve heyetteki doktorlar rapor verdi.. bunun neyi sahte usulsüz.O zaman heyetteki doktorlar.da sahte diplomalı.Bunlar varya izmir.de bu yardım parasını kesmek ve vermemek için ne gerekiyorsa yapıyorlar bunların Allah..BV inşallah.