Serhat bey. Hangi şehir.? Ve hangi hastaneden rapor aldınız.? Allah yardımcınız olsun şimdiden.
Izmır alsancak nevvar salih işgören hastahanesi eski adı fransız ve trafik hastahanesi olarak geçiyor âmin inşallah
Serhat bey. Hangi şehir.? Ve hangi hastaneden rapor aldınız.? Allah yardımcınız olsun şimdiden.
ne oldu sizin maasiniz bu ay güncellendimi.size ne söyledilerHerkese selam evde bakım parası bana bu ay yatmadı izmir 17 aralık 'ta yattı e-devlet de güncellenmedi kayıt bulunamadı deniyor bu gün sosyal hizmetleri aradım raporunuz eski rapor mu diye sordu bende eski rapor ama süresiz diye bildirdim sosyal hizmetler bana bakanlık raporları incelemeye aldı maaşınız dondurulmuştur dedi bazı eski raporlarda usulsüzlükler tespit edilmiş o yüzden eski raporların hepsi incelenmeye alınmış hastahanelere yazışma gönderilmiş denildi hastahanelerden yazı bekleniyor ona göre ne olacağı belli olacak denildi benim gibi eski raporlu alamayan varmı acaba yada eski raporlar ile ilgili bilgisi olan varmı şimdiden hepinize teşekkür ederim
Hâlâ güncellenmemiş e devlette ocak 30 gibi arayın dedilerne oldu sizin maasiniz bu ay güncellendimi.size ne söylediler
Benim maaşım kesik değildi doldurulmuştu eğer sizinde donduruldu ise toplu yatıyor onu sosyal hizmetleri arayıp sorun kesilmismi yoksa dondurulmusmuMerhaba önümüzdeki ay toplu yatacağını kim söyledi. Bizimki de kesik 2 aydır ama henüz yatar yatmaz bişey demediler
Ilk kesildiğinde aradığım zaman söylediler maaş dondurulmuş dedi dosyanızda sıkıntı çıkmazsa toplu alacaksınız denildi daha öncede adres değişikliği yapmıştım bildirerek maaş günü bir baktım 200 tl yatmış aradım sordum maaş dondurulmuş size arkadaşlarımız ziyaret edecek denildi ve geldiler inceleme yaptılar sonra almadığım paralar hesabıma yattı yani dondurulduysa maaş toplu yatıyor inşallah tez zamanda bağlanır sizindeMerhaba önümüzdeki ay toplu yatacağını kim söyledi. Bizimki de kesik 2 aydır ama henüz yatar yatmaz bişey demediler
Dediğim gibi aktif olunca alırsınız sizde sizinde eski rapordan dolayımı dondurulduDonduruldu bizimkide 10 yıldır alıyorduk raporumuz da sürekli yazıyor. Aradım yine aktif olur ama bekleyin dediler
Dediğim gibi aktif olunca alırsınız sizde sizinde eski rapordan dolayımı donduruldu
Inşallah tez zamanda sonuçlanırEvet maalesef
inşallah hemen sonuçlanır..