Bize rapor yenilenen gerek demediler eski raporları incelemeye alıyorlarmış benim ve bir kaç kişinin izmirde maaşları donduruldu ben sosyal hizmetleri aradığım zaman türkiye genelinde eski raporlar bakanlık tarafından incelemeye alındı diye söylediler dosyanız bizde değil il sosyal hizmetlerde diye söylendi rapor incelenip sorun çıkmaz ise maaşınızı tekrar alabilirsiniz ve alamadiklariniz size ödenir dediler 20 ocakta aradım sosyal hizmetleri dosyanız gelmiş maaşınızı almaya devam edeceksiniz denildi e devlet guncellendiginde baktım 2 ay almadığım ve şubat ile 3 maaş gözüküyor eğer sizin maaşınız e devlette kayıt yok diyorsa sosyal hizmetleri arayın maaşım gözükmüyor diye sorun sizede bana denilen gibi denilirse bekleyeceksiniz eski raporlarda inceleme var Allah yardımcınız olsun ben 2 ay baya zorlandım borçlar falan şu pandemi döneminde daha zor maaşı dondurulan arkadaşların inşallah tez zamanda tekrar almaya başlarlar bu arada benim raporumda 2007 tarihli %90 sürekli birde bana söylenen bazı raporlarda usulsüzlük yapılmış denildi oyuzden inceliyorlarmış rapor aldığınız hastahane ile yazışma yapılıyormuş hastahaneden yazı gelmesi bekleniyormuş bana söylenen bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir