gıda tarım ve hayvancılık

Ben belgelerimi perşembe öğleden sonra postalamayı düşünüyorum. Çünkü ancak ozaman hazır oluyor.
Merak ettiğim soru şu. Bu belge cuma gününe yetişmezse hafta sonu tatil pazartesi-salı bayram. Bu belgeyi kim teslim alacak resmi kurumda kimse kalmaz. Bir sıkıntı olur mu ? Elden götürme imkanım sıfır.
 
Selamün aleyküm
bende gda tarm kazanmş birisiyim. Bizden istenen belgelerde diplomann özürlü raporunun ve askerlik durumunun asl isteniyor. Bence bunlarn asl gösterilip
fotokopileri bakanlğa verilmesi gerekmezmi.bu belgelerin asl bizde kalmas gerekmezmi.şimdiden cevaplar için teşekkürler
 
Diploma için tasdikli diyorlar noterden tasdik edebilirsiniz. ( Ben okuldan tasdik ettim ama kardeşim noter deyince içime kurt düştü gidip noterden tasdik edecem) Rapor için aslı için dememişler dikkatli okuyunuz ltf. Ben raporun aslını gönderecem ama "aslı gibidir" ibareli raporarın da kabul edileceğine inanıyorum. ASkerlik durum belgesi için de aslı vs demiş değiller!
 
Arkadaşlar ben bugün personel genel müdürlüğüne evraklarımı elden teslim ettim.. Kimlik fotokopisi (üzerinde TC Kimlik Numarası bulunan), altı adet fotoğraf, sağlık raporunun aslı gibidir yazılı olanını verdim(aslını gösterdim), adli sicil kaydı belgesini verdim, askerlik durumunu gösterir belgeyi verdim, oradan mal bildirim beyannamesi veriyorlar(orada doldurup zarfa koyuyorsunuz)Birde diplomanın fotokopisini verdim aslını gösterdim. Fotokopiye aslı gibidir damgası vurdular.. sonra evrakları giriş kattaki evrak memuruna teslim edip size bir evrak numarası ve telefon numarası veriyorlar(ben atama kağıdımı elden almak istediğimi söyledim) buradan takip edebilirsiniz hayırlı olsun dediler.
 
Ben dün sağlık raporumun kopyasını hastanede aslı gibidir diye kaşelettim,adliyeden sicil kağıdı aldım,noterden diplomamın kopyasını aslı gibidir diye onaylattım.Bütün evrakları hazırladım .Beyannameyi zarfa koyup göndereceğimizi okumuştum bir yerde,o yüzden Adana tarım il müdürlüğüne gittim.Personel atama bölümünden beyannameyi aldılar.Zarfa koyup ,kapatıp imza attırdılar.Bütün evrakları tamamlayınca dün MNG kargoyla Ankaraya gönderdim.Bu arada Açıköğretimden tarım programına kayıt yaptırmayı düşünüyorum ,bitirirsem teknikerlik kadrosuna geçebiliyormuşum :)
 
Arkadaşlar yaklaşan bayramınız herkes için kutlu olsun.

Ankara da Gıda, Tarım Bakanlığına giden belediye/halk otobüs veya metro ve dolmuş duraklarını nereden kalktığını yazarsanız çok sevinirim ben Ankara Altındağ da oturuyorum. Bakanlıkların yerleri değiştiği için yeni binaya hiç gitmedim.
 
Vaşşa b,z ait,n,n oradaki bayrak d,reklerinin oradan bindik eskişehir yolu yazan dolmuşlara soruncada gidip gitmediğini söylüyorlar zaten
 
güz gülleri : Kırklareli'ni kazandım.
Bugün bütün belgelerimi toplayıp kargoya verdim. Mal Bildirim Beyannamesi'ndeki sicil no'su yerini boş bıraktım ssk sicil no'su vardı o'mudur değilmidir derken kargo geldi yazmadan gönderdim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Herkese hayırlısı olsun.
 
hayırlı olsun.bende nereyi kazanadıysan oraya belge veriyorsun anlamıştım.beyse çözdüm olayı . şükür ki ankara dayım zaten :)


inşallah aksilik çıkmaz evraklarında da sorunsuz yerleşirsin:)
 
mesuttt sanki zaten sicil no yazan yer boş bırakılacaktır! diye bir şey okudum sitede önceki mesajlarda.yani boş kalması muhtemel
 
bi sorun daha var mal beyanında incik cincik her şeyi yazmak zorundamıyız.??????
 
Ben belgelerimi perşembe öğleden sonra postalamayı düşünüyorum. Çünkü ancak ozaman hazır oluyor.
Merak ettiğim soru şu. Bu belge cuma gününe yetişmezse hafta sonu tatil pazartesi-salı bayram. Bu belgeyi kim teslim alacak resmi kurumda kimse kalmaz. Bir sıkıntı olur mu ? Elden götürme imkanım sıfır.
her kurumda nöbetci personel mevcuttur ancak hafta sonu ve bayram tatillerinde posta gelmez senin belgelerin çarşamba günü teslim edilir.
 
Ben bugun kargo ile gonderdim , bayramda sonra ilk gun ulasir dedilersaglik raporunun noter onaylisini yolladim, ve askerli k belgesinin fotokopisini yolladim, sorun olurmu acaba
 
Geri
Üst