İç hastalıklarından alınan rapor oranlarının birleştirilmesi?

Slm arkadaslar lösemi tedavısı gorup nakıl oldum..LÖSEMİLER a- Akut lösemiler 1-Tam Remisyonda(Remisyon Sonrası 5.yıla Kadar) %30 ..2-Tam Remisyonda(Remisyon Sonrası 5.yıldan Sonra)%10 ...3- Tedavisi Devam Eden Olgular %70 ...4-Remisyona Girmeyen %90...Doktorum 1 dekı %30 ve 3 tekı %70 yuzdesını sadece ıc hastalıkları bolumunun ıcıne yazdı dıger muayne oldugum bolumlere karısmadı yanı bU bolumlerın % desı Ayrı sayılmaz bence yanılıyormuyum? ötvsiz arac almak ıcın ıstedım % 90 olmama ıhtımalı olsa soylemezmıydı sızce bosuna ugrasma dıye..lutfen konu hakkında bılgısı dusuncesı olan sayın yonetıcı ve arkadaslar yardımcı olun lutfen...Yanı kısacası demek ıstedıgım ıc hastalıkları bolumune 2 ayrı yuzdelık verıldıgınde bunun toplamı %90 mı olur yoksa farketmeksızın baltzhard cetvelıne goremı hesaplanır...

Birden fazla hastalık için verilen tüm oranlar "baltazar formulüne" göre toplanır.
Tam olarak bunu sormak istediniz sanırım. Yanlış anlamışsam konu altında belirtiniz lütfen...

O zaman rapor oranı % 90 ın altında olucak galıba..Ben ötv ındırımı ıcın basvurdum onumuzdekı hafta heyete gırecegım bosuna para yatırmısım valla..

Daha once %70 raporum vardı..sımdıde basvurdum ama tekrar rapor almak ve heyete gırmek ıcın hastane veznesıne 110 tl yatırdık..acaba ortopedık engelım yok dıyemı aldılar o parayı?

Ötv indirimi için istedıgımden dolayı ozel ıstege gırıyormus duydugum kadarıyla o yuzden gerı alamazsın dıyolar..

Birde benım bı arkadasımın nakıl olmadan oncekı raporu %91 fakat raporun altında evde bakım maası ıcın alındıgı yazıyor..o raporu ötv ındırımı ıcın kullanabılırmı yoksa alttakı evde bakım maası yazan yere ötv ındırımı ıcın yazdırması şartmı ?

Rapor oranı %90 ve üzeri olanlar için ayrı bir ibare gerekmeksizin rapor oranı ötv indirimi tek başına geçerlidir.

Geri