kelebek etkisi, bilmkurgu severlerin izlemiş olması gereken devam filmi de çekilmiş bir yapım. ben ilk filmi daha çok sevmiştim. tek parça link araştırmadım. youtube'daki part 1 linki yapıştırdım.
Kelebek Etkisi part 1 - YouTube
Sn. gazoz ağacı biraz uzun bir film paylaşıyorum(2 saat sürüyor). Fantastik bilim-kurgu. Bruce wils ve Brad Pit başrollerde. Türkçe Dublaj. Bu türe meraklı İzlemeyen herkese tavsiye edebileceğim bir film: 'on iki maymun'Selam Arkadaşlar,
Herkes seyredip beğendiği, tavsiye edebileceği filmleri bu sayfalarda paylaşmaya devam ederse ben de kendime izlemeye değer film arama derdinden kurtulmuş olurum emeği geçen herkese çok çok teşekkürler. Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum.
Sağlıcakla kalın, paylaşımla kalın,
Sn. Sairane,Ekli dosyayı görüntüle 1600
Yönetmen : Zack Snyder
Oyuncular : Henry Cavill , Amy Adams , Michael Shannon , Kevin Costner , Russell Crowe
Clark, ne olduğu ve nasıl kullanacağını hiç bilmediği, birtakım sıra dışı güçlere sahip bir çocuktur. Bir gün okul servisi bir kaza geçirip, içinde çocuklarla birlikte nehre uçar. Servisin içindekilerin ölmesine göz yumamayan Clark, güçlerini kullanarak herkesi kurtarır. Fakat bu olay onun diğerlerinden oldukça "farklı" bir çocuk olduğunu da bariz biçimde ortaya çıkartacaktır.
filmi yeni izledim ve beğendim tavsiye ederim.