Gazoz Agacı
Moderator
Yapım:1995 - ABD
Türram , Komedi ,Romantik
Süre:103 dakika
Yönetmen:Jon Turteltaub
Oyuncular:Sandra Bullock, Peter Gallagher, Monica Keena, Bill Pullman, Jack Warden
Filmin Özeti
Bekar bir kadın olan Lucy, yakışıklı Peter'la her sabah metroda karşılaşır ve uzaktan uzağa hayran olmayı sürdürür. Peter bir gün raylara düştüğünde müdahale eden kişi Lucy'dir. Komaya giren genç adamı hastanede ziyaret ettiğinde ailesiyle de tanışır ve onlara oğullarının hiç tanımadıkları nişanlısı olduğunu söyler. Peter'ın koma durumu sürerken Lucy ailenin bir parçası olur ve yalanını sürdürür. Ama Peter'ın erkek kardeşi Jack ortaya çıktığında işler karışır. Çünkü Lucy'yle birbirlerine aşık oluverirler. Genç kadın, hiç tanımadığı komadaki bir adamın sevgilisi rolü yapmakla gerçekten bulduğu aşkı yaşama arasında ikileme düşer.
SEN HİÇ KONUŞMADIĞIN BİRİNE AŞIK OLDUN MU ?...GECEYİ KOMADAKİ BİRİYLE GEÇİRECEK KADAR YALNIZ OLDUN MU HİÇ ?
“İNSAN BAZEN AŞIK OLUR...BAZEN DE AŞIK OLDUĞUNU ZANNEDER''.
''''Ben daha çocukken ilerde ne olacağımı,nerEde olacağımı,kiminle olacağımı düşünürdüm,hayal ederdim,şikayet ettiğimi sanma benim bir kedim var,bir dairem var,uzaktan kumandanın kontrolü benim elimde ki bu en önemlisi…sadece benimle birlikte gülebileceğim kimsem yok,ilk görüşte aşka inanır mısın? eminim inanmazsın,bunun için çok mantıklısın yada daha önce hiç birini görüp,onu tanıyıp,seni daha yakından tanıdığı zaman ,tabii burada gerçekten birbirini tanımak çok önemli,iyi anlaşabileceğinizi ve birlikte yaşlanmak isteyebileceğinizi fark ettiğin oldu mu hiç? Hiç konuşmadığın birine aşık oldun mu? Hiç komadaki biriyle konuşacak kadar yalnız kaldın mı??''
''Peter bir gün bana sordu :Jack'e ne zaman aşık oldun? bende ona dedim ki: 'SEN UYURKEN'...
Bu bir İsen BUGA tavsiye filmidir. Değerli arkadaşıma çok teşekkür ediyorum bu kadar keyifli bir film izlememe neden olduğu için...İzlemenizi tavsiye ederim, gerçekten hoş vakit geçirmek isterseniz kaçırmayın derim...