Merhabalar
2 yıl önce geçirdiğim trafik kazası sebebiyle sol diz altımda 4 parçalı kırık sonrası his ve güç kaybı oluştu. Daha önce 2 defa il sağlık kuruluna gitmeme rağmen her seferinde bir kez daha muayne ol gel diyerek beni hastaneye yönlendirmişlerdi. En son sigorta işlemleri için adli tıp üzerinden %20 oranında bir rapor çıktı. Rapor kalıcı sakatlık olarak verildi ve sol bacak his ve güç kaybı ile ilgili bilgileri de içeriyor.
Bu noktada ben bir kez daha il sağlık kuruluna gideceğim.
Sizlere sorularım;
1- Bu aşamada özellikle bir bilgi belirtmem gerekiyor mu? Ya da gitmeden önce ek bir işlem yapmalı mıyım?
2- Sağlık kurulundan rapor alırken "otomatik araç kullanabilir" bilgisini özellikle belirteyim mi?
3- Eğer olur da raporu alırsam sonrasında araç alımı için hangi aşamalardan geçmeliyim. (NOT: Mevcutta ehliyetim var. Sadece sol bacağımda his ve güç kaybı sebebiyle sakatlığım bulunmakta. )
Ötv indirimi ile araç alabilmem için yardım ve yönlendirmelerinizi rica ederim.
NOT: Bu mesajı yazmamın en büyük sebebi; son dönemde soruşturmalarım neticesinde mezuat vs sebebiyle işlemlerin çok çeşitli sonuçlanabildiği yönünde. Örn: her şey tamamlanıyor sonrasında araç alınırken vergi dairesinden sorun çıkıyor, vergi borcu çıkıyor vs konular okuyorum internette. Açıkçası bu sebepten de çekingenim biraz.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler
Güzel günler dilerim.