Selamlar
O kadar çok bilgi kirliliği var ki çok kafam karıştı
Size şöyle anlatayım;
-- Elimde şu an özel tertibatlı araç kullanabilir ibareli %43 engelli raporum var.
-- Ötv indirimli araç almak ve ehliyetimi değiştirmek için araştırma yaptım, bir yerde okudum İl Sağlık Müdürlüğüne gitmem gerektiği yazıyordu. Aradım karşımdaki şahıs " biz sadece itirazlarla ilgileniyoruz ehliyetle hiç bir alakamız yok" dedi.
-- Bende 183 ü aradım. Kısaca bana nüfüs dairesine gidip ehliyetinizi değiştirebilirsiniz dedi ama benim aklıma yatmadı.
--En iyisi dedim bayileri arayayım. Renault bayisini aradım gelin yüzyüze görüşelim dedi.
-- Fiat bayisini aradım "ehliyet değiştirmek için aile hekimine gidin o ehliyet kodlarını yazacak Emniyete gidip ehliyet aldıktan sonra bize gelin" dedi.
-- Yetmedi toyota bayisine sordum " Taşıtlar vergi dairesine sorun" dedi.
-- Taşıtlar vergi dairesine sordum "bizimle ilgili işlemleri bayi hallediyor, sizle bir alakası yok" dediler.
Ve ben şu anda ne yapacağımı bilmez bir halde olayları anlamaya çalışıyorum acaba nereden başlasam diye.
Arkadaşlardan ricam ELİNDE SADECE ENGELLİ RAPORU OLAN( üzerinde "sadece hareket ettirici özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" diye yazıyor ve oranı %43) bir kişi ÖTV indiriminden faydalanmak için adım adım hangi aşamaları izlemesi gerekir.
SM-N960F cihazımdan
Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi