sağ kolumda brakial pleksus var , %31 engel oranı . raporda sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt alabilir yazıyor. ehliyetimde de otomatik vites kodu ve bazı taşıtları kullanamaz kodu var.
En iyisi vergi dairesine bi uğra ben salı günü uğradım bir çok raporda seninki gibi sadece özel tertibatlı araç kulanabilir ehliyet te uygun sa uygun dur dediler ancak bende o ibare olmadığı için uygun değilmiş siz işinizi garantiye alın gidip kontrol etirin 10 dk sürmüyor işleminşallah abicim ya vallaha stres yaptım. birileri alamazsın diyor, birileri 10.04 olmalı diyoe. çünkü hareket ettirici aksamda örneğin vites te bir aparat olmalıdır ki alabilesin diyorlar. allak bullak oldu kafam.
Inşallahtamam cuma günü artik o işlemi hallederim inşallah sıkıntı çıkarmaz vergi dairesi
Ozaman %90 rapor gerekli öteki türlü alamazsınEsinim babaannesi %40 ortopedik raporlu bir ayağı kısa yaşı 60 falan ehliyet alacak yaşta değil onun üstüne araba alma durumu var mi ehliyetsiz olduğu için nasıl yol izlenir
E rapor hastaneye gitmeniz gerekiyor aslı olan raporla aldığınız hastaneye gidin onlar o raporu alıp bilgisayar dan e rapora çeviriyorlar benim öyle oldu ilk verilen asıl raporu mu alıp yırttı bilgisayar dan e imzalı çıkartıp verdi ve e devletten alacaksın artık dedi kolay bence raporu aldıgın hastaneye gidip heyet sekreterine sorabilirsinHalil bey iyi günler. Bugün gittiğimiz Hyundai bayi bizim raporumuzun E rapora çevrilmesi gerektiğini söyledi. Raporumuz 2015 yılından fakat sürekli rapor. Sizce rapor e rapora çevrilirken yeniden rapor almak gerekir mi yoksa sistem üzerinden Hastane e rapor şeklinde verir mi? Sürekli raporlarda böyle bir zorunluluk varmı? Şimdiden sağolun
Direk vergi dairesine gidip araç nakil vasıtalar a alabilirsin ama önce vergi dairesine sor bayi işi uzatır senin işin OkEngelli raporum yuzde 47 sag alt ekstremite 1 cm kisalik ve sol el 4 ve 5 parmak hareket kısıklığı raporun arkasında otomatik vites arac kullanması gerekir hareket ettirici aksamda özel tertibatli kullanabilir ibaresi var ve engelli ehliyet kodu olarak da sağlık kurulundan 10.02 78 ve 47 verilmiş arac alamaz mıyım
Neden onaylamıyor sordun mu gerekçe neymişVergi dairesi ben onaylamam diyor ama rapor sonuç kısmında ozel tertibatli kullanir diyor
Rapor 20.02.2019 tarihinde çıkan mevzuatan ömcemi sonramı aldınNeden onaylamıyor sordun mu gerekçe neymiş
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rapor 20.02.2019 tarihinde çıkan mevzuatan ömcemi sonramı aldın
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi