Herkesin herşey hakkında bilgisi vardır ama en sağlam bilgiyi raporu aldıgın hastaneden öğrenebilirsin ben 2019 da aldım işim düştü hastaneye ötv için gittim aldığım raporu verdim kurul sekreterine sekreter raporu alıp yırttı bilgisayardan rapor çıkardı artık bu geçerli ve ihtiyaç duyduğunda e devletten alabilirsin dedi E imzalı rapora bütün hastaneler geçti eski yeni farkwdiyor mu bilmiyorum ama en sağlam bilgiyi raporu aldığın hastane kurulu sekreterine sor ondan sonra yeni rapor çıkarmak için uğraş sormadan gider yeni rapor çıkartırsın oranın düşer sonra işlerin zorlaşırCevabınız için sağolun bugün Elazığ da eczacı bir arkadaşa sordurdum. E rapor çıkarmak için her doktor kendi flash belleğini takip e imza atması gerekiyormuş. Yani rapor sürekli olsada eski tarihli olduğu için yeniden rapor çıkartmak gerekiyormuş. Yani 2015 yılında e rapor olmadığı için yeniden heyete girmesi lazım demişler. Keşke dediğiniz gibi olsaydı. Tahminimce her bayi bunu yapmıyor. Hyundai böyle e rapor istedi. Mesela Balıkesir deki Hyundai istememişti ama Eskişehir deki istedi.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi