2 haftaya e devlete sonuc dusecekmis beklicez sonucun ne olduguna goreMerhaba,
Vergi dairesinden ötv muafiyetiyle ilgili yazı kaç günde çıkar?
Merhaba benim sorum olcak oğlum zeka testinden 50 69 puan aralığında mr tespit edilmiştir yazıyor engel oranı yüzde kaç çıkar acaba 22 yaşinda birde askerlikten muaf olumlu cıkmazsa askerlik raporuna etki eder mi e devlete ne zaman düşer engelli raporu birde son olarak askerlikten muaf dedim ya hani psikiyatriden muaf engelli raporuda psikiyatriden yaniÇok güzel arabamız olacak...
Sonuç ne zaman düşer e devlete benim oğlum zeka geriliğinden 50 69 puan aralığında mr tespit edilmiştir yazıyor yüzde kaç rapor alır 22 yaşindaheyete girmeden raporu inceleme imkanı yakalamalısınız. Eksik bilgi varsa doktorunuza itiraz edip düzeltirseniz. Heyet öncesi sıkıntı yaşamamış olursunuz. Aslında evrakları size göstermezler ama imkanın varsa yapabilirsen dedim. Heyet sonrası işler yokuş yukarı çekerse zorlanırsın.
Ben birşey danışcam ordamısınızRapor cikti. Sadece hareket ettirici aksamda ozel tertibatli tasit kullanmasi gerekir.
Bu ibare yazmis
Alirmiyiz otv indirimi
Bana cevap vermiyorsun10.02 otomatik vitesli araç kullanabilir kodu; çok bilemedim. 78 nolu kod niye yazmamış bilemedim.. Diğeri beş para etmez kod.