Cevabı bekliyorum soruyaOncelikle gecmis olsun sonucta cikan rakamlar sizi yaniltmasin heyetin verecegi rapor onemli e devletten surekli enabizdan kontrol edin benim rapor 7 8 gune cikti
Cevabı bekliyorum soruyaOncelikle gecmis olsun sonucta cikan rakamlar sizi yaniltmasin heyetin verecegi rapor onemli e devletten surekli enabizdan kontrol edin benim rapor 7 8 gune cikti
E devlete 30 günü bulur mu düşmesiBu sorduklariniza net bisey diyemem rapor cikiyor 2 gune zaten ama e devlete gwc dusuyor. Askerlik icinde bisey diyemem.
Rapor çıktı diye mesaj geldi sonuçlanmıştır e devletten bakabilirsiniz yazıyor baktım şimdi gözükmüyor kayıt bulunamamıştır yazıyor o zaman niye mesaj geldi onu anlayamadımBu sorduklariniza net bisey diyemem rapor cikiyor 2 gune zaten ama e devlete gwc dusuyor. Askerlik icinde bisey diyemem.
Selam rapor çıktı süresiz yazıyor yani yenileme felan yapılmıcak dimiBu sorduklariniza net bisey diyemem rapor cikiyor 2 gune zaten ama e devlete gwc dusuyor. Askerlik icinde bisey diyemem.
Cevap bekliyorum inşallahBu sorduklariniza net bisey diyemem rapor cikiyor 2 gune zaten ama e devlete gwc dusuyor. Askerlik icinde bisey diyemem.
Süresiz yani sürekli mi süresiz yazıyor daBu sorduklariniza net bisey diyemem rapor cikiyor 2 gune zaten ama e devlete gwc dusuyor. Askerlik icinde bisey diyemem.
Engelli raporu çıktı süresiz yazıyor hep geçerli mi yenileme felan yapmıcaz dimiBu sorduklariniza net bisey diyemem rapor cikiyor 2 gune zaten ama e devlete gwc dusuyor. Askerlik icinde bisey diyemem.
Sizinkin de ne yazıyor bu arada sürekli mi süresiz miBu sorduklariniza net bisey diyemem rapor cikiyor 2 gune zaten ama e devlete gwc dusuyor. Askerlik icinde bisey diyemem.
Tamam ama hep mi geçerli süresiz eski raporlarda sürekli yazardı amaSelam
Evet suresiz yaziyor aciklama kisminda ne yaziyor o onemli
Hareket ettici aksamda ozel tertibatli arac kullanmasi gerekir. Ibare varmi baska ne yaziyor
Açıklama kısmına birşey yazmıyor süresiz raporunTamam ama hep mi geçerli süresiz eski raporlarda sürekli yazardı ama
Süresiz raporun geçerlilik tarihi süresiz yazıyor yani ömür boyu geçerli mi yenileme gerekir mi ilerde felanSelam
Evet suresiz yaziyor aciklama kisminda ne yaziyor o onemli
Hareket ettici aksamda ozel tertibatli arac kullanmasi gerekir. Ibare varmi baska ne yaziyor
Ne darlamissin abi bence raporunu abiye at ta buradan tc ve rapor nosu gizle at da yorumunu yapsin. Bu kadar darlamana da gerek yok yani.Süresiz raporun geçerlilik tarihi süresiz yazıyor yani ömür boyu geçerli mi yenileme gerekir mi ilerde felan
Atsin bakariz zaten 10 yil bide yerlilik cikti corolla dan baska arac alinmaz benceNe darlamissin abi bence raporunu abiye at ta buradan tc ve rapor nosu gizle at da yorumunu yapsin. Bu kadar darlamana da gerek yok yani.
Hesap nasıl siliniyor hesabı silcem amaAtsin bakariz zaten 10 yil bide yerlilik cikti corolla dan baska arac alinmaz bence
Atsin bakariz zaten 10 yil bide yerlilik cikti corolla dan baska arac alinmaz bence
Sana 5 yil kardesimArkadaşlar öncelikle selamlar, ben geçen sene ÖTV muafiyetsiz araç aldım. Ben aldığımda aracı satabilme sürem 5 yıldı. Yeni yasaya göre 10 yıla çıkartılan süre yeni alınacak araçlar kapsamına mı giriyor. Yoksa bu daha önce almış ancak süresini tamamlamamış kişileri de kapsıyor mu? Bu konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?