Beğenileriniz için teşekkür ederim. Ben ilkokul yıllarından beri resim yapıyorum sitede gördüğünüz resimlerin yaklaşık
%80-%85 civarı lise yıllarına ait diğerleri de ortaokul yıllarına ait sadece küp tarzı çalışmalar hariç...Okul yıllarından sonra peyzaj, natürmort tarzı çalıştım ama hep sürrealist tarz ilgimi çektiğinden bu alanda tamamen yağlı boya veakrilik çalışmalara yöneldim...Çalışmalarımın en küçük boyutları 70-90 boyutunda ve resim yarışmalarında aldığım ödüllerim de derecelerimde var... Yağlı boya resimlerini siteye eklemeyi düşünüyorum ama daha ziyade karakalemler küçük boyutta olduğu için cep telefonlarıyla çekim yapıyorum, büyükleri ancak kamerayla çekip eklemek gerekiyor ...Kişisel sergilerde açtım, karma sergilere de katıldım, kurumum adına da çalışmalarım oldu, engellilere yönelikde...Engelli kuruluşlarında dersler verdim bu sene de planlarım o yöndeydi biraz daha dinlendikten sonra yine başlayacağım...İşyerinde de bu tarz işlere kısacık vakit ayırabiliyorum ara tatillerinde, işyerinde resimle uğraşmam için bana yer ayırdılar uğraşıyorum ama yeterli olmadığından mecburen hafta sonlarında da çalışmalarıma devam ediyorum...