Sağ bacak kıslığı nedeniyle engelli ehliyeti alabilirmiyim?

6 CM lik kısalık nedeniyle B engelli sınıfı ehliyeti alabilirsiniz. Not: Artık H sınıfı ehliyet yerine b engelli sınıfı ehliyet veriliyor.

çok teşekürler bir sorum dha olaçaktı heyete katıldım doktorların yanına gittim ortepedi doktoru engelli %13 puan verdi peki tekrar alma şansım varmı ?

heyete katıldım ortebedi engelli puanı %13 verdi ama ben daha b engelli ehliyeti başvurusu yapmadım demek istediğim şu ki bana denilen şey %40 almadan b engelli ehliyeti alamazsın dediler

çok teşekürederim gerçekten yardımcı oldunuz siteniz harıka ve insanlara yardım etmek için çok güzel bir site tekrardan teşekürler

Halil bey merhabalar. Benim her iki kalcamda perthes var. Sağ ayağım 4 cm kadar kısa ve kalçada hareket kısıtlılığı mevcut. Şuan b sınıfı ehliyetim var ancak ÖTV indirimi için ehliyet ile işe başladım doktor özel tertibatlı araç kullanabilir ifadesini yazdı. Komisyona sevk etti. Bu aşamadan sonra bana tertibatlı araç kullanır derlerse sağlık kurulundaki doktorlar aksi bir karar verebilir mi ?

CLT-L29 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Geri