benim halemn daha bankaya gönderildi diyor ama ödeme tamam lı yok hesapta görünmüyor, ne kadar gecti sizin hesaba ?Bizim bugun gecti hesaba
benim halemn daha bankaya gönderildi diyor ama ödeme tamam lı yok hesapta görünmüyor, ne kadar gecti sizin hesaba ?Bizim bugun gecti hesaba
Bulundugunuz ilin sgk müdürlügünü arayın hasta bezi ücreti ili ilgilenen servisle görüşün onlar sıkıntıyı giderirARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK
ben bu bez parasını ziraat bankasından çekiyorum 1 yıldır da daha dogrusu pez parası rapor olayı kaldırılıp bankadan bu paralar yatmaya başlayalı aynı banka aynı hesap numarası ve aynı ibana yatıyor çekiyordum bu ayın 9 da bankaya gönderilmiş diyordu ayın 8 den bu yana bugün baktım edevletten para geri gelmiş gerekce iban hatalıdır diyor kontrol ettim ibanı bankanın ve e devlette banka ödemeleri tanımlamasından ibanlar aynı iban hatalı degildir şimdi benim ne yapmam nereyi aramam lazım konu hakkında bilgi sahibi olanlar bilgilendirirse sevinirim, çok tessekkür ederim.
Henüz yatmadı bende bekliyorumMerhaba arkadaşlar bez parası alan olursa bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler..
Ptt iki ay bekletiyor parayı sonra sgk ya geri gönderiyor herhangi bir ptt şubesinden çekebilirsinizArkadaşlar sağlık nedeniyle şehir disindayiz hasta alt bezi parasını kaç ay cekemezsek iptal olur
Bilgi için teşekkürlerPtt iki ay bekletiyor parayı sonra sgk ya geri gönderiyor herhangi bir ptt şubesinden çekebilirsiniz
Bugün düştü derken. Bizde hiçbirşey görünmüyor geçen ayki ödeme çıkıyor sadece.Bizimde bugün düştü edevlet e işlemler devam ediyor yaziyor
İşlem devam ediyor yaziyorBugün düştü derken. Bizde hiçbirşey görünmüyor geçen ayki ödeme çıkıyor sadece.