Sgk haziran 2023 bez odemesi

E-devlet üzerinden şahıs ödemelerinden bakıyorsunuz öyle değil mi ? Bizde hala bir değişiklik görünmüyor

Bendede 720 yazıyor yenilettik raporu gecen ay 16 tl yatmıştı 1 günlük müş de bu ay ikisini birmi alıyoruzki öyleyse az yada yenilettigimizden bu gune kadar olanmiki

Selm septik hocam benim ilk bez yatırıldı annem yaklaşık 3 haftadır yoğun bakımda yukarıda görüldüğü üzere bez parası yatırılmış annem in ne olacağı belli değil Rabbim gecinden versin annem kötü sağ çıkabileceğini sanmıyorum şimdi sorum şu ben bu bez parası ni alıp bez alayimmi yoksa alıp parayı iglesirsemmi alayım bilemedim ne yapacağımı size bir danisagim dedim kafam çok karışık lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler ederim ve bu ücret kaç aylık yatırılmış

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240106-233616.jpg
    Screenshot_20240106-233616.jpg
    280.2 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun, Allahım sağlığını versin inş. Umudunuzu kaybetmeyin.

Geçen benzeri bir konu oldu, kişi rapor almış ama düzelmiş rapor 1 yıllıkmış bez parası yatıyor fakat içine sinmiyormuş.

Sağlık ocağımızın dr si ile ailecek görüştüğüm için samimiyet var ve sordum kendisine, bana devlet bu hakkı tanımış ama istemiyorsanız rapor yazan dr ile görüşüp raporu iptal ettirebilirsiniz demişti. Ayrıca yarın yine kullanmaya ihtiyaç duyabilirsiniz demişti.

Diğer yönden dinen hoca ile görüştüm, saşa sola hibe edilmesi yanlışmış bu paranın peki devletin yardım kuruluşalrına verilebilirmi dediğimde kızılaya verin demişti, Kızılayda kendi içinde deprem, gazze vs ayrılıyor tercih size kaşmış oluyor bilgim bu kadar.

Dilerseniz biraz bekleyin umut bu belki anneniz eve gönderirlir ihtiyaç duyarsınız.

Çok geçmiş olsun, Allahım sağlığını versin inş. Umudunuzu kaybetmeyin.

Geçen benzeri bir konu oldu, kişi rapor almış ama düzelmiş rapor 1 yıllıkmış bez parası yatıyor fakat içine sinmiyormuş.

Sağlık ocağımızın dr si ile ailecek görüştüğüm için samimiyet var ve sordum kendisine, bana devlet bu hakkı tanımış ama istemiyorsanız rapor yazan dr ile görüşüp raporu iptal ettirebilirsiniz demişti. Ayrıca yarın yine kullanmaya ihtiyaç duyabilirsiniz demişti.

Diğer yönden dinen hoca ile görüştüm, saşa sola hibe edilmesi yanlışmış bu paranın peki devletin yardım kuruluşalrına verilebilirmi dediğimde kızılaya verin demişti, Kızılayda kendi içinde deprem, gazze vs ayrılıyor tercih size kaşmış oluyor bilgim bu kadar.

Dilerseniz biraz bekleyin umut bu belki anneniz eve gönderirlir ihtiyaç duyarsınız.
Çok tşkedirim ewt çıkınca alsam olursa geri alınmazsa elbette bekliyecegim ama entube edilmiş bugün iiyce gitti umudum bilmiyorum yine de Rabbim nerede varsa şifa versin tekrar tsedrim

Meraba birşey sormak istiyorum
Oğlumun bez raporu 2 yıllık idi ve yarın yani Şubat'ın 2sinde bitiyor. Pazartesi de ayın 5i. Bize genellikle bez parası 5-6 si gibi yatar hep. Biz tekrar yenileyene kadar para yatar mı acaba yoksa otomatik durur mu

Geri