yağız kardeşim,
Evlenmek isteyenler çok şey istiyor deyince takıldım kaldım yazma ihtiyacı duydum.
Gerçekte konuya esprili yaklaşmıştım,fakat şu gerçeği görmek lazım diyelim onca engelli arkadaşımız ilerki yaşlarda akrabası olsa dahi birilerine ihtiyaç duyacağı kesin Allah uzun ömür versin anne baba kardeş bir noktaya kadar hep yanımızda olacaktır olurda,
Yaşım ilerlediği için çevremden edindiğim tecrübeler hayatımızı zaman içersinde zaten onca zorlukla geçirmiş olmamız ve artı olarak kendimizi yanlızlığa mahkum etmemizi gerektirmez.
Hayatımızı sadece sıkıntı, dert, sorun, acı gibi duygulara teslim etmemeliyiz aslında yaşanası öle duygular vardırki gücümüze güç, yaşamaya sebeb katar, bazen seninle atan bir kalp bazende sadece yanında duyduğun nefes sesi bile sana güç verir,
Buradan çıkaracağımız sonuç hemen herkes birine bağlansın evlensin değil, hemen her anlamıda bulabiliriz çok güzel dostuklar kurulacağı gibi iyi arkadaşlıklar bakarsın bazı arkadaşlarımızın evlenmelerine bile sebeb olabiliriz, soru şu neden olmasın ?