BilmiyorumOzge hanim sosyal kartami yatmis kartla cekebiliyormuyuz
Kurum ödemelerine ptt den çekebilirsiniz yazıyordu ben iban vermiştimIban verenlerin bankaya vermeyenlerin ptt ye yatiyo diye biliyom
Kurum ödemelerinde göründü benimki 500 tl idiDüşen bir para yok vermeyecekler ğaliba devam ediyor yazıyor para yokkk
Bende PTT ye ait ön ödemeli sosyal destek kartı var engelli maaşım sosyal destek kartıma yatıyor acaba bu destek parasıdamı ona yatırıldıBizimde gorundu 500 tl sabah 5 de
Ptt kurumda odeme tarihide 29 u yaziyodu
9.5 da gidip cekicez annemle
Sosyal karta baktım yok pttye girdim sistemde görünmüyor dedi görevli sydv'yi aradım onlarda sistemde göremiyoruzOzge hanim sosyal kartami yatmis kartla cekebiliyormuyuz
arkadaslar bende az önce geldim pttden benim 450 tl çıkmış ve sistemde gözüküyormuş lakin henüz daha ptt nin ödeme sistemlerine düşmemiş para yani gün içerisinde öğlenden sonra gibi düşermiş ptt ödeme sistemlerine ve öğlenden sonrada şayet kartınız var ise çekebilirsiniz 450 tl paranızı dediler lakin benim ptt kartım yoktur o yüzden bana pazartesi günü gelin dediler sabah erkenden çünki ödemeler ptt kartına yapılcakmış ve ptt lerdeki yoğunluğu engellemek içinde ptt den elden ödemeyi şimdilik askıya almışlar arkadaşlar yani sadece ptt kartıyla atm den çekilebilecekmiş yoğunluk vede ptt lerdeki yığılma kalabalıkları önlemek adına böyle bir önlem almayı tercih etmişler bana bildirilen bu şekilde arkadaşlar yani valla böyle dediler bana efendim.Simdi sordum ptt ye ptt kurumda gozukunce cekebilirsiniz dedi