Şimdi çektim kardeşim ziraat bankası atmsinden beşyüz TL yatmışPtt kurumda gozukmedenmi cektiniz
Annemi yolladim simdi ptt ye bakalim nolcak
Şimdi çektim kardeşim ziraat bankası atmsinden beşyüz TL yatmışPtt kurumda gozukmedenmi cektiniz
PTT kurum ödemelerin de görünmüyor kardeşim e devletten ödemiz hazır diyorPtt kurumda gozukmedenmi cektiniz
Anneniz PTT kartı varsa çeker bugün sıkıntı yok kardeşimPtt kurumda gozukmedenmi cektiniz
Saol inşallah alırsınız sizde bu durumda olan arkadaşlar varsa ptt dem kimlikle çekebilir herkese hayırlı olsunIyi metehan kardes annemi yolladim bakalim
Bereketli olsun mert abi
Benimde kartıma aktarmışlar şimdi aldımPtt kurumda gozukmedenmi cektiniz
Kesilmez benim kartım ön ödemeli sosyal destek kartı ptt den almıştımAnnemin ptt karti varda sifresi yok bide anlamiyo atm den ozge hanim maaslari aldiginiz kartami yatmis
Simdi yilbasinda zam gelince kisi basi gelir artinca bu yardimin kesilme durumu varmi gerci asgari ucrette articakta yoksa bu yardimi ilk alan 12 ay almasi bi hak mı oldu bilgisi olan varmi
Ptt kart derken düzenli sosyal yardım aldığımuz kartamı yatırıyolar yoksa başvuruda verdiğimiz ibana mı yatırıyolar anlamadım.ben normal ptt hesabım var onun ibanı vermiştim.Tabiki elinde PTT kartın varsa istediğin ATM den cekebilirsin ziraat bankası Vakıfbank halkbanksai alabilirsin bu bankalar devlet bankası olduğu için komisyon almıyorlar paranı tam olarak çekebilirsiniz
PTT kartımla ziraat bankasından çektim merkezde PTT gitmeme gerek kalmadan çektim
Özge hanım ben bugün çektim beşyüz TL yatmış ziraat bankası ATM sinde çektim
Ptt kart derken düzenli sosyal yardım aldığımuz kartamı yatırıyolar yoksa başvuruda verdiğimiz ibana mı yatırıyolar anlamadım.ben normal ptt hesabım var onun ibanı vermiştim.Özge hanım ben bugün çektim beşyüz TL yatmış ziraat bankası ATM sinde çektim
E devletten ne zaman 500 TL yazmaya başladı ve bugün çektiniz örneğin dün e devlette ne yazıyorduŞimdi çektim kardeşim ziraat bankası atmsinden beşyüz TL yatmış
Yok be kardeş aile destek başvurusu olarak yaptım.aile destek programına başvurmak istiyormusunuz seçeneği evet işaretledim.zaten başvuru detaylarında yazıyor.yanlış bişey yok yani.hatta kız kardeşiminde başvurusu aynı şekilde değerlendirme sürecinde.bizim sydv çok hantal ilerliyo galiba.kısmet diyelim bakalım nezaman sonuçlanacakBen vakifa gittim bi ay olmustu memur sen normal yardim basvurusu yapmisin dedi annemin e devletine baktim oglunuzun basvurusu oldugu icin sizin yardiminiz yapilmiyo diye bi uyari vardi vakifla irtibata gecin diye gittik duzelttik annem adina badvurduk 3 gunde kabul edildi annemin senin durumunda ayni olmasin diyar kardes