Kartı annen istemesi gerekiyorduAnnem cekmis kimlikle kart falan sormamislar kart da vermemusler
Kartı annen istemesi gerekiyorduAnnem cekmis kimlikle kart falan sormamislar kart da vermemusler
hayırlı olsun kardeşim güle güle harçayınAnnem cekmis kimlikle kart falan sormamislar kart da vermemusler
hayırlı olsun özge hanım güle güle harçayınBenimde kartıma aktarmışlar şimdi aldım
Bana 600 yatmışHerkese mi 500 ya onu anlamadim
Sende sagol metehan
hayırlı olsun güle güle harçayınBana 600 yatmış
ptt kartınız varsa en yakın ptt atmsi yada ziraat vakıfbank halk bank varsa çekebilirsiz devletin bankası oldugu için komisyon kesmiyorBenim sürekli sosyal yardım aldığım ziraat hesabın ibani vermiştim. Ayrıca engelli maaşı aldığım PTT kartım olmasına rağmen kimliğinizle herhangi bir PTT şubesine gidin çekin diye e devlette yazıyor. Ne kadar meraklılar milleti PTT önünde kuyruk yapmaya. Ben engelliyim nasıl gidecem maaşımı eşim kart ile çekiyordu
ptt kartınız varsa en yakın ptt atmsi yada ziraat vakıfbank halk bank varsa çekebilirsiz devletin bankası oldugu için komisyon kesmiyor ben bugün yakın ziraat atm sinden çektimArkadaşlar benim de kurum ödemelerinde gözüküyor herhangi bir şubeden alabilirsiniz diyor fakat bugün bir yakınım gitmişti merkez şubeye gidin demişler yarın bende buradakine gitsem beni de merkez şubeye mi yönlendirirler?
mobil bankacalık varsa telefonunda oradan attarabilirsin hangi hesaba atıracaksanŞimdi ben bu yardımı 2022 maaşı aldığım PTT hesabıma nasıl aktarabilirim veya ziraat hesabıma nereye başvurabilir telefon veya mail ile
Cevap için teşekkürler ancak gelen para hesabıma yatmamış direk PTT ye gelmiş ve kimlik ile çekilebilir PTT hesabıma aktarılmamışmobil bankacalık varsa telefonunda oradan attarabilirsin hangi hesaba atıracaksan
Kart olsa gider çekerim zaten ben ne soruyom sen ne diyon hocamptt kartınız varsa en yakın ptt atmsi yada ziraat vakıfbank halk bank varsa çekebilirsiz devletin bankası oldugu için komisyon kesmiyor
ptt kartınız varsa en yakın ptt atmsi yada ziraat vakıfbank halk bank varsa çekebilirsiz devletin bankası oldugu için komisyon kesmiyor ben bugün yakın ziraat atm sinden çektim
Zaten bu ay temmuzun maaşını alıcaz temmuzda aldığımız haziran ayının maaşıBenim başvurum yeni kabul oldu bu ay temmuzu alamadık bu ay yatarmi acaba sadece devam ediyor yazıyor para gorunmuyor
Rica ederimTeşekkür ederim özge hanım