Maalesef aynı yerde ikamet edenler tek bir başvuru alınıyor ikinci kişi zaten sistem kabul etmiyorSlm arkadaşlar evde 3kişiyiz ben bu yardıma başvurdum eşimde başvuru yapsa olurmu bir haneden iki kişi yararlanirmi
kardeş hngi bayramdan sonraSydv gittim bayram dan sonra,haftaya gel dediler beklemeyin!
30 Ağustos zafer bayramından sonra olsa gerekkardeş hngi bayramdan sonra
teşekkürler30 Ağustos zafer bayramından sonra olsa gerek
rica ederimteşekkürler
bakanlık demiş kardeşim kurum ödemeleri hesaba ne zaman geçer onu bilmiyorumKim demiş kardeşim bakanlık demiş
trt haberlerde efendim saat kac gibi dinlediniz acaba rica etsem yazarmısınız lütfen ben trt haberleri geriye sardırıp dinleyebiliyorum 1 haftaya kadar tivibu üyeliğim var onun için acaba efendim size zahmet saat kaç gibiydi hatırlıyormusunuz acaba rica etsem saatini tşklerşuan aile sosyal bakamlıgı trt haberlerde
Türkiye Aile Destekleri ödemeleri yatırılmaya başlandı denildi yalnız hesaplara ne zaman geçer bilmiyorum
Valla efendim YouTube dan bir arkadasimiz kesin demiş ayın 31.de yatcak diye linkide bu:valla bu gece tekrar konturol edin sanırım bu gece yada yarın g,üncellenir
Heralde engelli maaşları ile birlikte vericekler neyse benim engelli maaşı pazartesi yatıcakSydv gittim az önce,kimse bisey bilmiyor.Bugun yatacakti diyor.Salliyorlar.